自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

20020116 發表於 17-10-3 14:43
What kind of nerve problem?Can you share more about it?

It’s a kind of inherit disease. I am afraid it’s too personal. Yet, the nerve problem do affect his general movement.

公爵府

chunyatmama 發表於 17-10-3 14:48
It’s a kind of inherit disease. I am afraid it’s too personal. Yet, the nerve problem do affect ...

Don't say too detail then. Can it improve the movement after taking it?

子爵府

20020116 發表於 17-10-3 14:58
Don't say too detail then. Can it improve the movement after taking it?

Yes. Absolutely!

大宅

buchi501 發表於 17-10-3 13:50
回覆 moonmoonbabies 的帖子

我3X歲(近4張), 原本又至於老, 食咗係精神咗, 似運動之後(因運動與食niagen是 ...

我都有食誠哥丸,已經2星期了!感覺精神左,有一晚4點先訓,第二天起床後都精神,另外奶奶和媽媽重傷風流感,同住同食的我沒有感染病徵,以前一定會!線粒體仲可以影響女人生育及卵子品質,美國ivf 醫院已發現可以拿年青女性卵子內的線粒體打入卵巢早衰的女人卵子入面,令卵巢早衰的女人也有機會懷孕!多謝你既資料,令我了解更多!

公爵府

charlenebb 發表於 17-10-3 15:01
我都有食誠哥丸,已經2星期了!感覺精神左,有一晚4點先訓,第二天起床後都精神,另外奶奶和媽媽重傷風流 ...

提神咁勁,夜晚會唔會瞓唔著?

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

chingmon 發表於 17-10-3 15:08
仲未有人講價錢?

三個月份量 $988

男爵府

charlenebb 發表於 17-10-3 15:01
我都有食誠哥丸,已經2星期了!感覺精神左,有一晚4點先訓,第二天起床後都精神,另外奶奶和媽媽重傷風流 ...

你買左邊款?3盒/12盒/24盒?

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

睇左一輪,應該都係化學物質啦
---生命無價,請支持領養---

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

誠哥好老下wor,都就快香,玩咩

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

buchi501 發表於 17-10-3 13:50
回覆 moonmoonbabies 的帖子

我3X歲(近4張), 原本又至於老, 食咗係精神咗, 似運動之後(因運動與食niagen是 ...

我想請問,你睇過咁多文章之後你也吃了,咁你有冇覺得新陳代謝係好咗?有冇減到磅?有冇增生多啲肌肉少啲整脂肪?皮膚有有冇好咗啲呢?我都對呢隻藥有啲興趣,所以我好好奇喺美容同減肥方面佢有冇幫助呢?謝謝。

大宅

20020116 發表於 17-10-3 15:07
提神咁勁,夜晚會唔會瞓唔著?

我又五覺得係提神,但就係冇以前咁累!晚上夠鐘還是會想訓交!

大宅

VenusSasa 發表於 17-10-3 15:13
你買左邊款?3盒/12盒/24盒?

3盒

男爵府

回覆 charlenebb 的帖子

我都試一下先

子爵府

meko~ 發表於 17-10-3 15:30
睇左一輪,應該都係化學物質啦

Actually, I tends to use daily things of natural material. I am using essential oil too. I tried to avoid chemical as far as possible. However, I believe, even natural stuff could be toxic too. I think just strike a balance will do.

As said before, if one has no major problem, one may not aware the difference. I will try the supplement too as my hubby said it helps the body in general.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

PCMW 發表於 17-10-3 13:58
我有買,遲D會試。
我因工作疲勞長時間脫髮,
如果佢可幫我停止脫髮或生髮,

有興趣知幾錢?

大宅

回覆樓主:

啱啱出?咁快就有幾個用家講用後感,bk 少有

侯爵府

誠哥話佢有食呢隻產品?

珍珠宮

MandyT1 發表於 17-10-2 09:41
有報道指服用過量菸鹼酸會導致肝衰竭,也有機會導致消化性潰瘍或動脈血栓。服用者可能不用到十年,最後真的 ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

其實我幾個月前開始食,但唔係Watson 買呀。係一樣嗎?

首頁
23456...7

尾頁

跳至