跳至

首頁
23456...13

尾頁

洋房

If i am Nov. mother ofkwong wah ..can join ma?? honestly maybe some mother saw mw there b4 cos i need to stay hospital till 2/12 after delivery
Love the world, be joyful... Miracle will happen

大宅

good ar...我讚成! 係function room又平又可以留耐d:lol
我諗到時叫d嘢食同飲品都ok lu~~

大宅

日期: 4月11日 (星期六)
時間: 2:00 - 6:00pm
地點(暫定): 荃灣"名逸居"會所
*食物安排: 提議order pizza hut / kfc, 可到時決定

** 各位mami請pm電話比我, 方便當日聯絡! 我都會pm電話&提供乘車指南比你地

Name Nos of person
====================
1. KitNat 2 + BB
2. B.GIRL 2 + BB
3. emilylada 1 + BB
4. 燴蕃薯 1 + BB (maybe + c6)
5. ball_b 2 + BB
6. MiniSa 2 + BB
7. Angela 2 + BB
8. Deborah 2 + BB

*Deborah 係我喺浸會時住我對面床的, 佢仔仔同Allie同一日出世!

大宅

我地都歡迎其他mami加入, 但因場地大細所限, 我明天會再去會所睇多次, make sure多d人唔會太迫, 之後再confirm你ar, 唔好意思要你等!

原帖由 jadiejadie 於 09-3-20 00:09 發表
If i am Nov. mother ofkwong wah ..can join ma?? honestly maybe some mother saw mw there b4 cos i need to stay hospital till 2/12 after delivery

大宅

原帖由 miniSA 於 09-3-20 11:52 發表
*食物安排: 提議order pizza hut / kfc, 可到時決定

** 各位mami請pm電話比我, 方便當日聯絡! 我都會pm電話&提供乘車指南比你地

Name ...

唔該晒minisa:loveliness:
你們亞b都有同年同月同日生的fd的..真好!

大宅

原帖由 miniSA 於 09-3-20 11:59 發表
我地都歡迎其他mami加入, 但因場地大細所限, 我明天會再去會所睇多次, make sure多d人唔會太迫, 之後再confirm你ar, 唔好意思要你等!

係呀, 我們都好歡迎多d bb參加架. 不過場地真係一個好頭痛的問題,好彩minisa屋企有會所咋!
唔好意思呀, 要等minisa睇吓先...:D

大宅

原帖由 jadiejadie 於 09-3-20 00:09 發表

wa..點解你11月生咗要留係kwh到2月咁耐呀? 你無乜事呀ma? 咁你現在ok吧?

男爵府

好媽媽勳章

我應該可以 join 到呀, 不過可能到時早少少走, 因為原來阿妹係 book 咗 dinner, 唔係 lunch.
我都係2大1細.

miniSA 呀, 我會揸車, 你屋苑有時租泊車嗎?

原帖由 miniSA 於 09-3-20 11:59 發表

男爵府

welcome...

男爵府

原帖由 bbgrass 於 09-3-20 13:52 發表
我應該可以 join 到呀, 不過可能到時早少少走, 因為原來阿妹係 book 咗 dinner, 唔係 lunch.
我都係2大1細.

good...可以見到你阿囡....ka ka ..:loveliness:

大宅

原帖由 bbgrass 於 09-3-20 13:52 發表
我都係2大1細.

wahaha..好嘢,你都可以來. 睇來今次真係好齊人呢(除咗natalie媽來唔到:( )
唔怕, 就算無得泊車你都可以泊係panda hotel個car park...就係隔離架咋.:D

大宅

華廣Baby首次聚會!!!

1. KitNat 2 + BB
2. B.GIRL 2 + BB
3. emilylada 1 + BB
4. 燴蕃薯 1 + BB (maybe + c6)
5. ball_b 2 + BB
6. MiniSa 2 + BB
7. Angela 2 + BB
8. Deborah 2 + BB

15位大人+ 8位BB

報左名的媽咪請盡快pm"miniSA"你既聯絡號碼喇!
Thank you!

大宅

原帖由 kitnat 於 09-3-20 17:35 發表

1. KitNat 2 + ...

pm咗lu..:loveliness:

大宅

我屋企有時租車位的, 好似$10/$15 per hr, check 吓話你知!

我都係2大1細.

複式洋房

我都好想參加, 可是星期六要返工.... 趕唔切帶囡出來....

原帖由 kitnat 於 09-3-20 17:35 發表

1. KitNat 2 + ...

大宅

原帖由 emily_tsy 於 09-3-21 09:50 發表
我都好想參加, 可是星期六要返工.... 趕唔切帶囡出來....

不過11/4係public holiday喎

複式洋房

haha...係wo..白痴左添....你既bb好cuite呀...甘我都可以wo...問下c6先. 因為始終較遠呀. 我住藍田的..

原帖由 燴番薯 於 09-3-21 09:56 發表

不過11/4係public holiday喎

大宅

原帖由 emily_tsy 於 09-3-21 09:58 發表
haha...係wo..白痴左添....你既bb好cuite呀...甘我都可以wo...問下c6先. 因為始終較遠呀. 我住藍田的..

wa..咁你真係幾遠喎...不過我都遠遠地架,我住屯門. 不過我慣咗lu,反正去邊都遠的!
好呀, 你問吓先啦. 不過要問吓minisa佢個function room夠唔夠大呀. 無計..咁多大人+小魔怪,搵地方真係好頭痛!:(

大宅

原帖由 emily_tsy 於 09-3-21 09:58 發表

佢呀..係好黑人憎就真! 扭計扭到出晒汁,又爛喊又爛抱又爛玩.我亞媽湊咗三個孫,佢都話呢個好難搞..佢都投晒降! 眼瞓要推佢落街先肯瞓, 否則喊到全層都聽到..激死人!
上星期六帶佢去參觀婚禮,佢竟然係最靜果一刻大喊, 全塲d人望住我,牧師都要講笑幫我解綑..都不知幾樣衰

男爵府

你睇下點啦..觀塘有小巴過來荃灣,一程過,都好方便..

首頁
23456...13

尾頁

跳至