跳至

首頁

尾頁

洋房

Let's have it at 曼克頓山有個funtion room ?

原帖由 a-j 於 09-5-12 11:33 發表
我覺得最重要就係book左個場, 先可以攪到其它野.

複式洋房

我也可以幫忙一下, 但希望不需要頻繁出來開會. 大家都有仔仔女女要湊嘛!

先找一個統籌好嗎? 有自願者嗎? kittychan127可以當嗎?

曼克頓山的function room可容納100人嗎?
(只是粗略數過留左言會join的,暫有43個family, 每家庭3個人, 估計8成人會到, 一共要預103人)

假若真的攪一個100人的派對, 應該不是自備菠蘿腸那麼簡單,可能要找公司安排... 我試問一問0808會的半歲party攪手

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都可以幫手 mail [email protected]

原帖由 ivyng1004 於 09-5-13 14:51 發表
我都可以幫手,但係覺得用BK好難傾成日要追page 不如所有能夠幫手MAMI 用e-mail或facebook聯絡好嗎?
My email is [email protected]

大宅

我都可以幫手e-mail: [email protected]

別墅

me too & email: [email protected]
hoyam

複式洋房

I live near Mei Foo , 我都可以幫手e-mail:
[email protected]

侯爵府

如果我而家先加入.仲有冇位O架????

大宅

我同bb都想參加, 唔知有無位呢???我也可以幫忙準備的工作
我的email係

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

0808半歲party 攪手有消息嗎???

原帖由 conniecym 於 09-5-13 12:15 發表
我也可以幫忙一下, 但希望不需要頻繁出來開會. 大家都有仔仔女女要湊嘛!

先找一個統籌好嗎? 有自願者嗎? kittychan127可以當嗎?

曼克頓山的function room可容納100人嗎?
(只是粗略數過留左言會join的,暫有43個fam ...

伯爵府

請問曼克頓山 funtion room 可以容納多少人????

原帖由 missyy 於 09-5-11 18:06 發表
我地大約有幾多人先,曼克頓山有個funtion room 都ok 我可以book,唔貴,自己order 野食去,都化算,唔知好唔好呢

民房

I also want to join. Pls let me know the update, thanks

email: [email protected]

禁止訪問

洋房

I can help too. Please email me and my email address: [email protected]
原帖由 ivyng1004 於 09-5-14 19:22 發表
之前有話幫手的MAMI Pls check email

大宅

我同bb都想參加, 唔知有無位呢???我也可以幫忙準備的工作我的email係: [email protected]

Gloria

大宅

I also want to join. Though my car is small, I may help do some transporting.

複式洋房

我都可以幫手架

大宅

醒目開學勳章

Hi, 你地好,我都可以幫手架。
My email : [email protected]

大宅

好媽媽勳章

我都可以幫手架。
My email : [email protected]

複式洋房

我都想join呀....pls count me in...
Support 爬行大賽!!!
可唔可以send details to my email [email protected]? MANY THANKS~~

首頁

尾頁

跳至