自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

pomanlife 發表於 19-5-26 13:52
我都買左呢款呀,容易開,實物靚
請問呢款咩牌子?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Cheuk2012 發表於 19-5-26 15:36
請問呢款咩牌子?

樓上有jm介紹過

琥珀宮

回覆 pomanlife 的帖子

Thanks

大宅

pomanlife 發表於 19-5-25 23:29
有冇人用過呢啲呀?

冬天用呢個
好靚 不過好重

保溫ok 但其實裝食物兩個盒比較淺 我覺得唔係幾好「筆」

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

pomanlife 發表於 19-5-26 14:08
睇過thermos好貴

呢個好麻煩
我係日本訂返黎送埋屋企先二百零蚊

但真係唔好用,分幾層太煩
用左2次打入冷宮

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Dongoogoo 發表於 19-5-27 00:39
冬天用呢個
好靚 不過好重

又唔覺得好重喎?點解唔好畢既

彩鑽殿

LedTV 發表於 19-5-27 00:59
呢個好麻煩
我係日本訂返黎送埋屋企先二百零蚊

都係兩層,點解覺得太麻煩既

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

pomanlife 發表於 19-5-27 07:08
都係兩層,點解覺得太麻煩既

我講呢個麻煩啊又重
我小朋友細,開關同拎返學都係苦事
開又唔夠天,關又唔夠力,拎上課室又重

有一日用左呢個
我女仲要放埋水樽入袋,重到老師幫佢拎落黎比我
話太重

跟住就無再用過

彩鑽殿

LedTV 發表於 19-5-27 07:53
我講呢個麻煩啊又重
我小朋友細,開關同拎返學都係苦事
開又唔夠天,關又唔夠力,拎上課室又重

好彩我都冇買呢款姐,本來打算搵唔到平啲既就買架喇

公爵府

pomanlife 發表於 19-5-26 15:54
樓上有jm介紹過

幅圖電子加熱係咪即係叮得

彩鑽殿

[email protected] 發表於 19-5-27 08:14
幅圖電子加熱係咪即係叮得

好似係

水晶宮

pomanlife 發表於 19-5-25 23:49
保溫嗎?主要係工人送飯

工人送飯就唔駛keep warm啦,煮好跟手送去學校,半個鐘後開黎食

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Cheuk2012 發表於 19-5-25 23:38
請問可以Keep 到幾多個鍾?

我6:30左右入飯,我女中午1:00食飯都熱。

男爵府

pomanlife 發表於 19-5-26 13:52
我都買左呢款呀,容易開,實物靚

我係先施都見過靚,但好似唔太大,好怕小朋友成日跌爆(emoji),試咗講下好唔好用,暑假去日本,睇下會唔會平啲

大宅

mingchan122 發表於 19-5-25 22:03
我個女用呢款,冬天帶飯都熱。

请问呢款几钱?

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

mangomm 發表於 19-5-27 10:15
请问呢款几钱?

300元左右。

大宅

mingchan122 發表於 19-5-27 10:17
300元左右。

OK,Thanks.

大宅

回覆 pomanlife 的帖子

大約幾錢?

大宅

回覆 karee 的帖子

我見到呢款淘X都有....$188人仔...你買幾錢?

大宅

LedTV 發表於 19-5-26 00:58

我女第一個人係呢個

邊度有得買?

首頁

尾頁

跳至