時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

yumui61 發表於 19-11-19 22:15
我都係通過葛議員捐咗,
因為我地净係一班街坊捐咗D,再經葛議員轉交,
我都有同佢地提議,好多有心人都想盡 ...

認同。李伯伯所承受嘅痛係我哋無法體會到。我諗有人性嘅都唔會做得出點火活燒一個人。

祈求上天保佑李伯伯同佢嘅家人無論幾難過,都撐過去。

作為一個普通師奶,我願意做我所能做嘅嘢,我一個人嘅力量做唔到,我希望集合大家嘅力量去守望相助。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

留毛

男爵府

Suki_zuky 發表於 19-11-19 22:27
留毛

我今日打咗去2次都無人接聽,無辦法證實真偽。

另外,有關捐款俾燒傷的李伯嘅資訊:

可寫劃線支票給 「IP TO CHU」 這個才正確! 支票可以劃死

如需要收據請在支票背面寫下聯絡人名字電話及地址

寄/交到:

葛珮帆議員辦事處
地址: 香港中區立法會道1號立法會綜合大樓606室

葛珮帆議員將會代為轉交給李伯的家人。

如有查詢可致電:2833 9932 (葛議員立法會辦事處)
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

伯爵府

牛年勳章

PUSH

男爵府

emilypyhui 發表於 19-11-19 23:21
PUSH

可寫劃線支票給 「IP TO CHU」 這個才正確! 支票可以劃死

寄/交到:

葛珮帆議員辦事處

別墅

嗅屎忽 發表於 19-11-19 23:21

我今曰打佐去fact checked 佐, 堅。cheque 記得寫Ip To Chu, 不是 Ip Po Chu 。

水晶宮

2024勳章

內地都有發起捐款,已籌200萬

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22927534

男爵府

longlong99 發表於 19-11-19 23:24
我今曰打佐去fact checked 佐, 堅。cheque 記得寫Ip To Chu, 不是 Ip Po Chu 。

係呀!知道我cap嘅原po打錯,而家一有人回覆,我都會出更新文提返醒有意捐款者。

多謝大家!

珍珠宮

嗅屎忽 發表於 19-11-19 16:33
各位,今日打咗2次去以上電話都無人聽,所以未能作實真偽。

另外,被暴徒燒傷嘅李伯有捐款資料,詳情如圖 ...

都係交比議員好d.

男爵府

口水包包 發表於 19-11-19 23:26
都係交比議員好d.

係呀!所以資料一定要經核實我先敢捐。

大宅

男爵府

hihi_BB 發表於 19-11-19 23:35

寄/交到:

葛珮帆議員辦事處

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

嗅屎忽 發表於 19-11-17 00:40
星期二我會打去fact check,大家請留意。

thx

男爵府

Onlok 發表於 19-11-19 23:39
thx

寄/交到:

葛珮帆議員辦事處

男爵府

嗅屎忽 發表於 19-11-19 22:32

謝謝你

大宅

嗅屎忽 發表於 19-11-19 17:18
回覆 Icecream17 的帖子

Thanks Jm

水晶宮

嗅屎忽 發表於 19-11-19 23:48

請問被暴徒掟磚謀殺的羅伯伯,香港是否暫時未有可捐款途徑?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

嗅屎忽 發表於 19-11-19 23:48

我想捐比燒傷伯伯
系咪跟呢度做就得啦?
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

珍珠宮

嗅屎忽 發表於 19-11-17 00:40
星期二我會打去fact check,大家請留意。

樓主
我這個提意有用嗎!

試下去使用意見,問一下BK管理人員,
能否删除此貼内,指定不同樓層,
不正確戶口資訊!

方便有心捐款會員查看!
萬物皆空,因果不空

首頁

尾頁

跳至