自由講場

跳至

首頁
23456...25

尾頁

伯爵府

happymama2009 發表於 23-3-16 15:22
佢似精神有問題,好似丁蟹嗰種人。唔好話做朋友,佢仔將來拍拖,個女仔同佢仔分手就大鑊
...

丁蟹...又血書又跪地, 你形容得好貼切

子爵府

TATEYAMA 發表於 23-3-16 15:24
真係想知佢老婆咩人可以忍受呢D男人

我估小鳥依人型

LEE 類人一定要比頭啖湯佢飲, 你肯比佢贏頭一次是有相量的.

我覺得佢幾有條理....幾月幾號佢點......幾月幾號第二個又點.

好原則型, 但都算可相量.( 我睇片覺得咋下 )

伯爵府

回覆樓主:

睇番樓主分享link的網民留言,絕大部份都支持林爸爸繼續抗議!

伯爵府

野人好索子 發表於 23-3-16 15:33
睇番樓主分享link的網民留言,絕大部份都支持林爸爸繼續抗議!

呢個媒體係毒果分支, 咁留言既係乜人都知啦, 唯恐天下不亂

子爵府

esmehouse 發表於 23-3-16 15:02
成件事已經 over 晒,記者問佢佢想點,佢都答唔到人,又話唔會退學,唔可以屈服,由頭到尾都冇人叫佢退學, ...

之前有jm講佢爸爸經常喺學校門口用大聲公騷擾學生,嘈到街坊報警。佢呢種行為都幾恐怖,滋擾其他人來達到自己目的

大宅

Shellyxlk 發表於 23-3-16 14:35
蝦有好多種,全校冇朋友唔同你玩,老師skip咗你,日日面對另類眼光,都幾痛苦

...

Exactly
同間學校玩到咁大
只會令班老師帶頭排擠(有機背後高層都落命令想令佢退學)
到時D同學睇到班老師都唔鍾意/討厭你
其他同學只會跟風一齊排擠

所有分組活動 課外活動
無人會跟你一組
無人願意同你一齊食飯
問功課 無人願意答你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小傻b 發表於 23-3-16 15:27
可能會個女朋友還返所有送比佢既野~~~唔還就係個女仔屋企樓下拉橫額~~~
...
最好女家送層樓俾佢個仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

Shellyxlk 發表於 23-3-16 15:22
都唔係㗎,互聯網記錄容乜易俾人翻出嚟,好多人記性好好

係呀,之前有個大學生俾人示愛條片, N年之後都俾人傳返出來。同學間都知佢個仔係邊個,呢啲嘢跟佢個仔一世。佢個仔勁慘,唔好話朋友,連女仔都唔敢埋佢身

大宅

學校係社會既縮影
有邊代人無經歷過校園欺凌?
呢個係人生之中既學習過程

讀書 著起件校服 就話有人幫姐
出黎社會 欺凌更多
借問聲 到時又搵邊個投訴呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

happymama2009 發表於 23-3-16 15:39
之前有jm講佢爸爸經常喺學校門口用大聲公騷擾學生,嘈到街坊報警。佢呢種行為都幾恐怖,滋擾其他人來達到 ...
佢依啲行為真係好可怕,要所有人順佢意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

peru 發表於 23-3-16 15:25
你玩野吖! 衰人
咁就玩大啲啦,去機場博覽館開埸 Talk Show 啦

子爵府

回覆樓主:

搞到咁大,仲有冇人敢同佢個仔玩

子爵府

小傻b 發表於 23-3-16 15:27
可能會個女朋友還返所有送比佢既野~~~唔還就係個女仔屋企樓下拉橫額~~~
...

佢咁癲,分分鐘搞埋女朋友屋企人,好恐怖。作為家長真係要認住呢個爸爸個樣,唔好同佢哋來往。我呢啲普通人家真係招架唔住呢啲人

beebee67890    發表於 23-3-16 16:08

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

佢以為咁做係保護緊個仔,其實係害緊佢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

鍥而不捨, 沒完沒了!

寶石宮

RT 發表於 23-3-16 15:37
呢個媒體係毒果分支, 咁留言既係乜人都知啦, 唯恐天下不亂
依個爸爸嘅行為真係好似 如果唔係點會搵方向報

公爵府

野人好索子 發表於 23-3-16 15:33

網民都係食花生多。 講幾句『激勵』佢玩大啲,自己又可以食多啲花生,有咩所謂

子爵府

esmehouse 發表於 23-3-16 15:50
咁就玩大啲啦,去機場博覽館開埸 Talk Show 啦

佢依家話要同教育局局長對話,都已經玩得好大吓,想知教育局會點回應佢?唔回應佢的話,佢會唔會日日去政總門口嗌大聲公?

寶石宮

阿玥兒 發表於 23-3-16 15:47
學校係社會既縮影
有邊代人無經歷過校園欺凌?
呢個係人生之中既學習過程
叫老豆寫血衣、跪公司、用大聲公鬧爆間公司

大宅

esmehouse 發表於 23-3-16 15:55
叫老豆寫血衣、跪公司、用大聲公鬧爆間公司

只會令所有集團黑名單個仔

首頁
23456...25

尾頁

跳至