自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

大宅

大家可否加埋我做好友?今日我先開始玩

attach1/tmp/phpjiRRK9

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

bearwhat 發表於 23-6-1 21:56
請加我

落咗街行緊,返到去add你
attach0/tmp/phpjvlQsu

大宅

mikinana 發表於 23-6-1 22:14
大家可否加埋我做好友?今日我先開始玩

大家可否加埋我做好友?
attach0/tmp/phpF0LMmL

男爵府

miriam 發表於 23-6-1 21:23
呢個?

請問你點攞每日最高果60分,我已經多過2萬步數都係得53分

水晶宮

回覆樓主:

我成日開不到個app,用用下跳出來。

Anyway,如果想加我,可以掃圖片code。謝謝!
attach1/tmp/phpsJRz5w

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

youjump 發表於 23-6-1 21:53
撳開始嗰粒掣,之後放機三分鐘

好鬼復雜我覺得改左版

珍珠宮

miriam 發表於 23-6-1 21:15
呢度

請問點先更新到動態卡路里?點解我仲係0嘅
attach0/tmp/phpsMHRFH

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

YM609 發表於 23-6-1 22:25
請問你點攞每日最高果60分,我已經多過2萬步數都係得53分
我有 Apple Watch,可以拎到最高分

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

yeemeif 發表於 23-6-1 22:37
你有無戴運動手錶?

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好友加到#63,樓

瑪瑙宮

yeemeif 發表於 23-6-1 22:37

帶手錶
attach0/tmp/phpZKBPVO

水晶宮

dasy 發表於 23-6-1 22:36
好鬼復雜我覺得改左版

是!

珍珠宮

miriam 發表於 23-6-1 22:43
你有無戴運動手錶?

小米得唔得?

複式洋房

我都係高級會員,請大家幫手加朋友

謝謝
attach1/tmp/phpe6arE4

男爵府

好媽媽勳章

dasy 發表於 23-6-1 20:39
一樣

我都入唔到

男爵府

嘩,仲乜複雜左咁多!請加我,感謝
attach1/tmp/phpUdA5JQ

瑪瑙宮

yeemeif 發表於 23-6-1 22:55
小米得唔得?

應該可以

珍珠宮

回覆樓主:

請大家加埋我, thx
attach0/tmp/phpizmDf7

珍珠宮

dasy 發表於 23-6-1 23:06
應該可以

試咗又好似唔得

瑪瑙宮

yeemeif 發表於 23-6-1 23:08
試咗又好似唔得

小米手環好似要連埋Google fit

首頁
23456...21

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊