自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

hfl2000 發表於 24-4-7 14:47
其實多啲關注吓香港既美食好過啦~唔明點解啲人成日要放負、要攞「隔離飯香」比較~
講開荃灣,我有 ...

玖子茶 呢間我覺得性價比算高,上星期同 c6食左個 lunch set,個蔥香燒肉飯好鬼香,d飯仲好好食,唔係散修修果d..... 人均消費$52咋,抵食過去茶餐廳
attach0/tmp/php3ruWpd
attach1/tmp/phpsOHcvU

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

將軍澳海濱長廊
attach1/tmp/phpl9ONXT
attach2/tmp/phpU4FwCV

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

hfl2000 發表於 24-4-7 14:47
其實多啲關注吓香港既美食好過啦~唔明點解啲人成日要放負、要攞「隔離飯香」比較~
講開荃灣,我有 ...

我都分享吓開心體驗,不過無影相。九龍城 Orange Elephant 道道菜都好食,除咗生菜包肉碎有太多芫茜,唔係個個人啱口味。人均 ~$200 晚餐

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

crazypaper 發表於 24-4-7 17:34
今日都有出街食午餐,都係好多人

午餐排唔到心儀嘅舖,排半個鐘一個號碼都無叫過,轉陣食咗個幾鐘,返轉頭見排到我地

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

pauline_c 發表於 24-4-7 21:20
我都分享吓開心體驗,不過無影相。九龍城 Orange Elephant 道道菜都好食,除咗生菜包肉碎有太多芫茜,唔係 ...

呢間我都食過北角嗰間午餐&下午茶,OK平靚正九龍城就淨係買過晚餐外賣,尚算可以啦(可能因為凍咗)。
attach1/tmp/php5RXHmj
attach2/tmp/phpwUVker
attach3/tmp/phpvbBn6y
attach4/tmp/phpcb3KYG
attach5/tmp/phpt03rRO
attach6/tmp/phpQqBsKW

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

bb2 發表於 24-4-7 20:46
玖子茶 呢間我覺得性價比算高,上星期同 c6食左個 lunch set,個蔥香燒肉飯好鬼香,d飯仲好好食, ...

午餐同下午茶都係差唔多價錢喎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊