自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 MC陳師奶 於 09-8-21 22:52 發表
你地真係好大膽......

講第二d已經恨到入骨.....

而家仲不停講人地最愛既張+2.......

我最愛華仔, 不過華仔被人批評我唔會發火, 因為各人喜好唔同!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

公爵府

hashtag影視迷勳章

其實呢幾年我已經無睇呢D選美, 但我今年有興趣睇吓D評判點選.

大宅

扒王之王可以搵佢地做代言人, yeah!!!!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 MC陳師奶 於 09-8-21 10:52 PM 發表
你地真係好大膽......

講第二d已經恨到入骨.....

而家仲不停講人地最愛既張+2.......

之前系某個post

我話朱玪玪對我有恩

都有人胡意批評佢啦

人有言論自由嘛

有什麼火可發

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

男爵府

原帖由 sonic04 於 09-8-21 22:23 發表

兔兔唔係想和邊個對著幹

只係想用行為証明何謂自由廣場

(話就話呢個post好像唔啱區)

複式洋房

原帖由 臭八婆 於 09-8-21 23:04 發表
都忍左你班人好耐la,話人醜,人地都唔想架,人地都有阿媽生架,醜唔係罪黎架,你地可唔可以學習下包容丫

不過自暴其醜係死罪,叫人點包丫 ...

大宅

好媽媽勳章

d字打到好大隻......我好驚呀......

都忍左你班人好耐la,話人醜,人地都唔想架,人地都有阿媽生架,醜唔係罪黎架,你地可唔可以學習下包容丫

http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

8姐今晚咁好火既?!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 MC陳師奶 於 09-8-21 23:09 發表
d字打到好大隻......我好驚呀......

咪係, 農曆七月仲整d 咁恐怖既字!!

大宅

好媽媽勳章

一般人上網都係吹下水.....你吹時又俾人吹下......大家都肆無忌憚亂up下.....開開心心又一日咪幾好......使乜上心.......

但有人唔係嘛.......阿邊個如果好似你咁諗.......佢就唔會係bk人氣咁高企........人人都識......人人都曉背佢d金句啦.........

原帖由 sonic04 於 09-8-21 23:03 發表

之前系某個post

我話朱玪玪對我有恩

都有人胡意批評佢啦

人有言論自由嘛

有什麼火可發

http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

禁止訪問

大宅

原帖由 mclam 於 09-8-21 22:47 發表

http://d.yimg.com/mu/image/4544c3cf27b78a64

差d嚇死我呀......好驚!!!!

大宅

好媽媽勳章

sorry.....即改......

原帖由 臭八婆 於 09-8-21 23:14 發表
粗口黎架

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mclam 於 09-8-21 22:47 發表

http://d.yimg.com/mu/image/4544c3cf27b78a64

你真體貼..7月節呀..係唔係比我印出來貼係門口到驅邪呀.

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 edea 於 09-8-21 16:04 發表

ada, 妳又何必這樣呢!

請勿再為港姐和其他會員衝突好嗎? 妳有妳的topic表達妳的意見, 別人也有他們的自由在其他topic內表達意見.

如果妳再這樣一再引起爭端, 我真的會考慮將妳禁言. 這不是我想走的一步.

大家河 ...

版主講得好

大家河水不犯井水, 各自在自己topic內支持或不支持港姐吧! 別要爭執了!

唔鍾意可以選擇唔睇或者回應 ,
次次都係咁 , 你咁做變得好討厭

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 臭八婆 於 09-8-21 11:19 PM 發表
重有隻兔仔丫,個topic咩羞丫,醜就醜la,即改

唔記得 醜 字點打

88開到聲

小兔改囉
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

首頁
23456...7

尾頁

跳至