心聲留言

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 dada~0w0~ 於 09-11-24 17:23 發表
thanks

我都有去過聚會, 但都仲係一知半解

而且我一直有pt

最近, 搵左市場調查公司做

好辛苦

如果你對護膚, 化粧有興趣, 你都可以去玩下.

如果你唸住做類似傳銷, 或者你要多客源 可以試下既. 不過你都要少少資金去買貨囉~

男爵府

原帖由 迪士尼 於 09-11-23 14:40 發表
哎! 講真我真係膽又唔大,心又唔細,真後悔!

d賓妹咁貪靚, 不如你去學下"線面"(好易上手乍), 然後幫佢地線面, 唔好收太貴丫, $30次, 只要同賓賓講, 保証包白, 一次見效, $30 $30咁落袋, 都幾和味架.

如果呢個方法得, 日後爆場就call我黎做 part time啦, 我都識線面架!!!

比心機呀, 一定有大路通羅馬架, 總之見到前面係掘頭行就諗計轉番出去, 每行都有出路既. 支持你! 撐住呀!

大宅

畀面勳章

PINKAVA 好多謝你呀! 線面你識呀! 在那裡學呀!

男爵府

原帖由 迪士尼 於 09-11-25 15:28 發表
PINKAVA 好多謝你呀! 線面你識呀! 在那裡學呀!

有次幫襯美容院, 見佢線面做得好好, 又好得意, 就拜師學藝, 求佢教我, 我又好彩喎, 佢真係肯教我, 所以我咪識.

有好多野只要虛心求教, 唔怕羞, 問多d就有機會架喇.

另外, 提提你, 如果你真係幫賓妹做面, 千萬只能單獨一個人做, 不能有另一賓妹坐在旁觀看, 否則比佢地偷師就斷米路了.

大宅

畀面勳章

PINKAVA 你好利害呀!

男爵府

原帖由 迪士尼 於 09-11-26 11:28 發表
PINKAVA 你好利害呀!

利害唔講得.

大家亙相鼓勵下, 扶持下啦, 其實我都守緊業, 好明白固中辛苦及困難, 但日子總要過, 希望會有出頭天.

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

原帖由 dada~0w0~ 於 09-11-26 14:43 發表
你好似好叻織野
我有冇記錯?

嘩~~~~ 我好耐好耐無在bk提過織野了, 如果你都識我, 就真係"舊朋友", 同埋你好好記性呀, 抵讚!!!!

不過我織野都係一般啦, 一山還有一山高, bk呢度好多高手猛人架.

(多謝你仲記得我/對我有印象, 因為我上年生完之後無咩時間上bk, 等我抽多d時間同大家傾計先)

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

原帖由 dada~0w0~ 於 09-11-27 10:23 發表

因為我真係好好好好欣賞你ga...

我係真心欣賞煮食叻 (e.g. 召版), 織野叻(e.g.你), 整cake叻 (yennie) 既mami ga...

一個稱職既家庭主婦一d都唔簡單 好羨慕d女人可以咁賢良淑德, 持家有道, 我見過你d相, ...

dada~

織冷衫同賣冷都唔可以做生意架, 氣溫和曖, 都無得幾多日凍, e+冷都唔想拎起, 織比亞囡既冷衫仔都仲未埋尾.
原來興趣同搵錢唔一定可以共存.

話時話, 呢度真係好多媽咪值得欣賞同學習架, 所以我有時間都會上黎偷師學野.

禁止訪問

agree

禁止訪問

禁止訪問

大宅

想創業既你...誠邀你參加抗老商機創業說明會...

如果你想自己創業...但又想花越來越少既時間喺工作度...得閒可以多d時間陪屋企人...又可以做自己鐘意做既事...
你可以聽這個創業簡介會...

日期:2010年1月13日
時間:19:30 - 21:30
地點:九龍灣國際展貿中心
費用:hkd40

有興趣可pm我報名。

首頁

尾頁

跳至