影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

小巧尋晚唱得好好聽,冇諗過女仔可以唱得咁好....

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 快樂 於 10-1-4 14:34 發表
小巧尋晚唱得好好聽,冇諗過女仔可以唱得咁好....

係呀, 佢唱得好好聽呀.

水晶宮

畀面勳章

唉 ~ 總之完全唔掂啦, 唱歌又唔得, 個樣又唔得,
都唔知佢邊忽似"超級巨聲" :;pppp: :;pppp:

.....

原帖由 快樂 於 10-1-4 14:33 發表
有冇搞錯呀...out陳康健,唔out林c傑?佢唱歌勁難聽wor....大家有冇聽佢唱兩忘煙水裡? 真係好做馬...初初好鍾意睇架....而家

公爵府

畀面勳章

唔out個個都得...唔out林c傑同走音天使,真係說服唔到人wor.....點進步都冇陳康健咁好呀?陳康健真係慘...冇後台...合

水晶宮

畀面勳章

如果去左睇現場咪知囉, 預早錄影加嘛

.....

原帖由 pigpigyy 於 10-1-4 14:34 發表

嘩, 妳咁快知道既.

子爵府

何X詩係咪有錢女打GOLF果個呀

侯爵府

bingo !

原帖由 KATRINE 於 10-1-4 14:39 發表
何X詩係咪有錢女打GOLF果個呀

洋房

原帖由 Darth 於 10-1-4 13:01 發表

昨日播出的 OUT : STEPHANIE
下集 (早前錄影了, 未播) OUT : 陳鴻碩, 駱胤鳴, 林志程
再遲 D (昨日剛錄影, 未播) OUT : 許廷鏗, 陳彥廷, 陳康健, 李浩森

係記得咁多

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉 ...

下?
我鍾意陳鴻碩喔, 下集就OUT佢喇?

大宅

趙文係咪琴晚戴眼鏡,彈結他同自己作曲果個呀??
果個琴晚都幾高分WOR...

洋房

原帖由 kerobobo 於 10-1-4 14:46 發表

唔係呀, 尋晚果個係譚杰希.
都係大陸既
趙文會唱D R&B+京劇(唔知有無記錯)既歌

大宅

我又覺得林c傑有時又唱得幾ok咁, 又唔係話首首都唔得, 不過至於話佢有後台, 我又唔多信囉, 有樓主話佢老豆係大婆台既訓練班出身, 但係講來講去都只係二打六啫, 都冇人識, 又唔係咩巴敝人物, 咁大婆台又使咩要睇佢頭俾佢個仔win巨星呀? 睇返曾經都有唔少過氣藝人(仲要一講個名大家都識喎)既仔女選港姐, 咪又係落選

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 快樂 於 10-1-4 14:37 發表
唔out個個都得...唔out林c傑同走音天使,真係說服唔到人wor.....點進步都冇陳康健咁好呀?陳康健真係慘...冇後台...合

唔好發火住, 遲早都係OUT. :loveliness:
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 特務A 於 10-1-4 14:54 發表
我又覺得林c傑有時又唱得幾ok咁, 又唔係話首首都唔得, 不過至於話佢有後台, 我又唔多信囉, 有樓主話佢老豆係大婆台既訓練班出身, 但係講來講去都只係二打六啫, 都冇人識, 又唔係咩巴敝人物, 咁大婆台又使咩要睇佢頭 ...

評判講過.............林c傑 marketable, 佢雖然有好多缺點, 但佢出場次次我都想睇下佢會有咩新搞作. :loveliness:
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

複式洋房

我覺得小巧好好,我好LIKE佢!講時講,對姜姓兄妹唱得麻麻,阿哥尤其難聽囉!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 傻傻 於 10-1-4 14:59 發表
我覺得小巧好好,我好LIKE佢!講時講,對姜姓兄妹唱得麻麻,阿哥尤其難聽囉!

同意, 阿哥把唱唔夠出, 好普通. 妹妹幾靚好sweet, 不過最後佢騎上阿哥樹有d過火, 我本人覺得有點兒做作.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 kerobobo 於 10-1-4 14:46 發表

趙文係這位, 唱歌超得:

http://www.youtube.com/watch?v=C3946OXbCjc

禁止發言

畀面勳章

水晶宮

1 foot steps on 2 boats?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

好媽媽勳章

其實我覺得超級巨星雖然好多人話悶唔想再睇了, 又話星光大道好睇(其實都唔錯的)。不過始終超級巨星 talking point 多好多, ATV講來講去都係羅力威(我仲擔心ATV會用盡佢,睇到悶添), 但TVB連落選個D都好多人講, 到遲D OUT 哂D人, 就會更多人談論, 最後冠軍那位應該好快出位了。

後話, 昨晚星光2 第一集的參賽者水準麻麻, 點解唔轉下評判, 可能ATV好難找好評判, 但新鮮感欠奉。

iwff

子爵府

原帖由 Benbenmum 於 10-1-4 14:40 發表
bingo !

呢個一早要out啦,佢成日唱咩喲高難度的歌但又唔好聽 ,只見張大個口係度唱

首頁

尾頁

跳至