單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 wayso 於 10-1-12 00:19 發表
需要時間,攞去,只要你開心就乜都得,實睇住你架

點解佢哭,你大大隻眼去望住人架。

你應陪佢 ,先夠朋友架。

男爵府

原帖由 pooth 於 10-1-12 09:34 發表

不久前我也因為c6 的事而懷疑過自己做人的原則, 是否要作出改變 ?

依家我覺得"我就是我", 為何要因為他對我的傷害而作出改變呢 ? 做人最緊要問心無愧, 對得住天地良心, 我依家依舊教我的孩子, "寧可人負佢, 不可 ...

嘩!絕對睇到個光環呀,支持你的睇法。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 pooth 於 10-1-12 09:34 發表

不久前我也因為c6 的事而懷疑過自己做人的原則, 是否要作出改變 ?

依家我覺得"我就是我", 為何要因為他對我的傷害而作出改變呢 ? 做人最緊要問心無愧, 對得住天地良心, 我依家依舊教我的孩子, "寧可人負佢, 不可 ...

好強啲認知能力, 總之認為"岩"就做啦...

絕對同意呀pooth, 艾粒U

大宅

十分同意! 我同"佢"已經到了身體近在咫尺,但係心已分開得愈來愈遠的地步. "家"已家不成家. 我只想快些可以同亞仔搬走再build一個真的安樂窩. 完整 = 快樂??? no!!! 我已經對這段情採取了放棄態度, 人亦開心了. 只是想起亞仔將來不可以完全擁有爸爸,我便想哭了. 我家的孩子很乖,但為什麼他的家是沒有爸爸, 而要與別人分享? 我忍不住哭了.....嗚嗚嗚

原帖由 yydaddy 於 10-1-11 11:47 發表
佢個人係度, 個家會完整, 不過果個可能已經唔係一個家了.

首頁

尾頁

跳至