影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我一早都話林公子會有 "進步獎"
哈 ! 進步 !
由 20 分進步到 40 分囉
佢根本連 8 強 10 強都唔應該入

大宅

原帖由 babymuimui 於 10-1-25 11:32 發表
其實個個都好高水準, 邊個攞冠軍, 以經冇乜所謂, 都覺得係實至名歸

淨係林C師, 佢冇錯係進步咗好多, 但唔代表唱得好聽, 同其他參賽者重有好大段距離, 都唔明點佢攞到咁高分 ...

同意
其實唔好又偏見, 王雯佢地係有實力
不過可能因為系中途 PK 賽先加入
好多人都覺得唔係咁公平囉

子爵府

原帖由 kiki.kiki 於 10-1-25 12:54 發表
我都覺得佢棚牙好古怪, 成日"勢"咗出嚟...COOL 咗我諗會順眼D...

何紫慧係我心水,好嘢!佢執吓个look,前途一定無可限量

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kiki.kiki 於 10-1-25 12:54 發表
我都覺得佢棚牙好古怪, 成日"勢"咗出嚟...COOL 咗我諗會順眼D...

可能佢太細, 未cool得住, 我阿媽話有個friend個女, cool完之後真係靚咗好多呀

禁止訪問

大宅

出齊牙就箍得喇
一般都係十一二歲就箍

何紫慧係比佢 D 衫累死
14 歲著到好似 30 歲

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好失望呀... 我仲以為係小巧呀, 雖然佢樣唔靚, 但呢d可以執, 最緊要係把聲真係好好, 唱王菲d歌好好聽, 我覺得佢最似係巨聲.
何紫慧我覺得佢太細個, 應該讀多幾年書先參加呢d活動喇.
o個個師傑應該被人叮走啦, 唱得唔好!

男爵府

佢唱歌既感情說服力都唔係咁夠, 始終年紀細

原帖由 Darth 於 10-1-25 14:17 發表
出齊牙就箍得喇
一般都係十一二歲就箍

何紫慧係比佢 D 衫累死
14 歲著到好似 30 歲

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

吳鐘意賽果

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀
今朝上網睇左個賽果
我都唔鐘意

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

國內個班唱得再好, 再努力, 都唔係討到我歡心!!

老實說, 個香港8強, c kit 又好, 邊個都好, 攞到我都會祝福佢, 就係唔鐘意個兩個得, 個趙文我覺得佢唱得好老土.

tbb 要擦big6鞋唔緊要, 要join 埋佢地玩, 不如香港區選咗出來, 再同佢地比過law

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

何, 我都唔鐘意.
其實佢把聲唔夠力!!

低咅尤其, 成日震震下咁

侯爵府

畀面勳章

不知所謂
唔係話賽果
冠軍, 季軍 絕對超班
只是舉辦商不知所謂, 討厭+討厭討厭討厭討厭討厭討厭討厭討厭討厭討厭

禁止訪問

別墅

我c6都話王雯唱得好好...但個樣就眞係要搞搞佢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

其實一開始, 講明會同內地電視台合作, 我們會接受些, 或選一個內地冠軍, 一個是香港冠軍, 會服氣些, 又係嗰句, 點解無威煌份, 唔通最後兩集失準不少

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

點解小巧無獎架?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小巧冇獎?!
本人唔鍾意何紫慧,佢應該返去讀好D書先,再大個D至去唱歌都未遲,佢太細,真係唱唔出好多歌個D味道,不過佢父母一睇就知好想個女做明星個隻,佢 daddy都參加過好多歌唱比賽. 好多個參賽者好聽過佢,如果佢拎第2名真係覺得有D唔公平.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 ISho 於 10-1-25 16:09 發表
我c6都話王雯唱得好好...但個樣就眞係要搞搞佢

佢係唱得好, 但個look就...

首頁

尾頁

跳至