自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

小兔咕,

請問你係topshop訂貨要等幾耐? 我係30 Apr訂左, 但到而家都末収到,有d擔心...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 minibearbear 於 10-5-12 11:08 發表
小兔咕,

請問你係topshop訂貨要等幾耐? 我係30 Apr訂左, 但到而家都末収到,有d擔心...

佢咪send左個e mail比你..Your order is on its way to you‏. 跟住有一個好長既tracking no .. EK0XXXXXXXXXGB
前後有d英文字夾住, 你COPY 左佢
http://www.parcelforce.com/portal/pw/track?catId=7500082&pageId=trt_resultspage&pfHomeTrack=true&keyname=track_blank&_requestid=1695
入呢個WEB
paste左個no 落tracking no . click 紅色個track
佢個畫面會轉..
你見到你個tracking no變左藍色. 你再按個no .
就見到你件野係邊嫁喇!
希望幫到你.
因為你click top shop 個email 佢係話international tracking not avaliballe.. 但係我見佢個no 好熟, 我之前係另外一d 地方訂過野,知道呢組no係parcel force, 所以去佢度check 下, 又真係check 到喎!

大宅

我都有係呢條link check status ,但話unable to confirm, topshop俾我個trucking no.有d怪, RMLxxxxxxxxA ,正常系頭2個字母, 尾係GB, 我send e-mail又未reply....

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 minibearbear 於 10-5-12 12:55 發表
我都有係呢條link check status ,但話unable to confirm, topshop俾我個trucking no.有d怪, RMLxxxxxxxxA ,正常系頭2個字母, 尾係GB, 我send e-mail又未reply....

rml 係咪royal mail?

男爵府

好媽媽勳章

http://track.royalmail.com/porta ... ;keyname=track_home
try this one

大宅

都一樣係呢條link
http://track.royalmail.com/portal/rm/trackresults?catId=22700601&pageId=trt_rmresultspage&keyname=track_blank&_requestid=8471

男爵府

好媽媽勳章

oh no~~ 你track 唔到嗎?
我都係30april order, 佢星期6(8/5)就到左...

大宅

你都係30APR order? 我上網訂野未試過有問題, 點算好...topshop又未reply...

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小兔咕 於 10-4-29 12:00 發表

http://www.shopbop.com/
買有brand野我會係呢度買, free shipping to hk ar!
我會買juicy, joie, twenty8twelve, marc by marc,
splendid, velvet, LNA, 同埋D 減價貨.. 佢果度有好多Lane crawford , seibu都有 ...

正~~~~ 我最近開始迷上ON LINE SHOPPING.
見到你D WEBSITE~
呢次大鑊喇~mouth:

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

小兔咕,

想問吓你去asos 訂大肚衫, 係咪choose women, 跟住入邊呀? 同埋佢地係5係計英鎊架?

thanks

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

試過在yahoo買過2次, 但以後唔買了.
因為一件顏色唔啱, 佢講話係黃色,
出到黎根本係青綠色.

而另一件tee, 只講size, 但袖位很窄.
最後兩件著左好短時間就掉左.

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

I has just placed an order on last Saturday. When I click the order history on MY ACCOUNT, It show the status is completed. When I click the word of "complete", it changed to UPS website and also show me my package is under the status of "EXEMPTION'. What does it means?

原帖由 minibearbear 於 10-5-12 11:08 發表
小兔咕,

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 stepbystep88 於 10-5-12 14:18 發表
小兔咕,

想問吓你去asos 訂大肚衫, 係咪choose women, 跟住入邊呀? 同埋佢地係5係計英鎊架?

thanks

係Shop by product既右手邊最最下... Materanity
係gbp計... exchange rate 要睇番你銀行...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 tracytang 於 10-5-12 18:03 發表
I has just placed an order on last Saturday. When I click the order history on MY ACCOUNT, It show the status is completed. When I click the word of "complete", it changed to UPS website and also sh ...
HEY... 你係訂緊shop bop定top shop呀?
top shop 係parcel force , shopbop 先係ups woo~~
shop bop要等5-7日.
topshop講明10日.. 所以... 都唔用驚既..
我諗你係講緊shop bop??

唔用驚.. shopbop一發左貨比ups就話自己complete嫁la!因為佢要做既真係做完ma, 你係見到個complete前你都click 唔到入去嫁.. 到佢complete你先可以click 入去, 先可以跳去ups個screen 度...
佢係係咪清緊關ar ?
就上機.. 你係呢個status前有咩?你可唔可以pm我copy 左佢全show 左d乜比你睇?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Queenie_0012 於 10-5-12 13:31 發表

正~~~~ 我最近開始迷上ON LINE SHOPPING.
見到你D WEBSITE~
呢次大鑊喇~mouth:

你小心ar!我d freind 話我專導人升仙嫁~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咦............ :D ! 我都比你導左! 正尋緊SHOPBOP, 爭在未CLICK "比錢":D
之前睇中個粉紅色NARC BY MARC JACOB KEY POUCH, 我只係諗左幾日,已經賣晒 !
我見其他人講NORDSTROM, 你有無去巡視一下

原帖由 小兔咕 於 10-5-13 08:10 發表

你小心ar!我d freind 話我專導人升仙嫁~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Thanks a lot! Yes, I placed an order on shopbop. My maid has just called me I have a package through by UPS.

The efficiency of shopbop is very good.
原帖由 小兔咕 於 10-5-13 08:05 發表
HEY... 你係訂緊shop bop定top shop呀?
top shop 係parcel force , shopbop 先係ups woo~~
shop bop要等5-7日.
topshop講明10日.. 所以... 都唔用驚既..
我諗你係講緊shop bop??

唔用驚.. shopbop一發左貨比ups就 ...

侯爵府

係呀. 佢d貨去得都好快呀. 我本來想訂3條裙, 但第2日再check時其中1條已sold all

原帖由 welcome 於 10-5-13 11:14 發表
咦............ :D ! 我都比你導左! 正尋緊SHOPBOP, 爭在未CLICK "比錢":D
之前睇中個粉紅色NARC BY MARC JACOB KEY POUCH, 我只係諗左幾日,已經賣晒 !
我見其他人講NORDSTROM, 你有無去巡視一下

...

大宅

小兔咕,

我想問下, 你買過 victoria secret 邊款 yoga 褲 ? 好唔好著 ? 會唔會好貼身 ? 我睇中左一條, 好想買, 但我好怕會係貼身彈性料. 仲有, 佢地 d size 準唔準 ? 需唔需要預大 d / 細 d ?

唔好意思, 有咁多問題. thanks.

原帖由 小兔咕 於 10-4-21 08:34 發表
我會. 我係shopbop買.. 佢影得好清楚好客觀.
另外又會教人點襯.
會買a & f. 果d都無乜款la,
同埋會買victoria secret 既under wear同yoga褲. 泳衣咁.
係asos 買過大肚衫.. (買左既款今季係vivi都有呀幾利害!大肚 ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 ayesha 於 10-5-13 18:05 發表
小兔咕,

我想問下, 你買過 victoria secret 邊款 yoga 褲 ? 好唔好著 ? 會唔會好貼身 ? 我睇中左一條, 好想買, 但我好怕會係貼身彈性料. 仲有, 佢地 d size 準唔準 ? 需唔需要預大 d / 細 d ?

唔好意思, 有咁多 ...

你send條link來睇下先..
基本上佢d size 都足...
因為我有買過pink既直身貼, 同直身闊類似juicy 款運動褲
又買過真係反番個褲頭果d 真係yoga 款..
如果係yoya 款果d, 算貼.. 但係下面la 吧.. 個型都ok 靚... cotton料都好著..

首頁

尾頁

跳至