跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原來我都未報過... carol麻煩你幫我update吖, thx!

10月19日/sasaray07/boy/浚浚

子爵府

畀面勳章

added

大宅

我朋友幫我買過這張,好平,印刷精美,但是又薄又臭,我放在露台曬左兩個月,現在才好d。
http://item.taobao.com/item.htm?id=2962578522
之後我在上次荷花減價買一送一$118有兩套(每套9塊),果然厚d同埋完全無味。好似是台灣貨。

後來一位內地朋友話起碼要買一格$7以上的才無臭,要不要問她在那裏買?
原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 12:08 發表
我想問你地有冇係淘寶買過Eva地墊
好唔好.有冇味
同你地之前咪買防撞條
係邊間買
thx

My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

大宅

好媽媽勳章

咁請問eva隻墊有幾厚呀? 上個星期我個b坐坐下突然向後倒, 後尾枕撞落塊墊度(係toysrus d英文字墊), d墊太薄, 佢 "碰" 一聲好大聲, 嚇到我傻咗, 驚咗成個禮拜, 觀察住佢有無咩唔妥...如eva夠厚, 應該安全d...

原帖由 sasa1003 於 10-7-19 12:57 發表
我之前係係日x城個d 地方買過英文字個d... 但係 isaac 幫我拆晒d 英文字出來.... 同埋唔夠厚, 仲有好大陣味.... 所以先買 eva 個隻, 買既時候佢送埋條邊, 咁就可以貼牆唔使驚bb"撩" d吉位

...

大宅

Haha....因為要搵位泊車吖嘛, 所以咪周圍望囉, 我地兜左好多個圈先搵到位, 落到車想睇真係咪你同你地打聲招呼, 見你地已經走左lu!

原來你住果頭, 好呀, 下次黎既話搵下你先! 不過我地都唔多去果頭, 因為我地住荃灣, 都幾遠呢! 尋日想去太古城行街, 咪順便去海濱公園行下囉 ^^

原帖由 monitat 於 10-7-19 13:37 發表
Ada, 你咁好眼嘅, 響車度都見到我.
我喺樓上住㗎. 星期日工人放假, 要等正揚大少瞓完晏覺先出到街,嗰餐係我嘅lunch嚟咖!
下次你嚟呢頭, 可以約你high tea喎

...

子爵府

畀面勳章

原帖由 CarrieTo 於 10-7-19 14:21 發表
我朋友幫我買過這張,好平,印刷精美,但是又薄又臭,我放在露台曬左兩個月,現在才好d。
http://item.taobao.com/item.htm?id=2962578522
之後我在上次荷花減價買一送一$118有兩套(每套9塊),果然厚d同埋完全無味。好似是台灣貨 ...

好呀Carrie麻煩晒你幫我問問

大宅

報到先~~

新加入~~報到先~~

10月17日 /yysmall (ling)/boy/hei b

大宅

我買個隻有成2cm厚, 覺得幾好用

原帖由 sasaray07 於 19/7/2010 14:22 發表
咁請問eva隻墊有幾厚呀? 上個星期我個b坐坐下突然向後倒, 後尾枕撞落塊墊度(係toysrus d英文字墊), d墊太薄, 佢 "碰" 一聲好大聲, 嚇到我傻咗, 驚咗成個禮拜, 觀察住佢有無咩唔妥...如eva夠厚, 應該安全d...

...

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩~幾日冇上bk,乜去得咁快!報到先~

易謙媽,你買波波嗰條係咪福榮街?成條街咁長,近唔近MTR exit?

別墅

好媽媽勳章

唔該幫我加番囡囡個名
10月27日/ILOVECHING/girl/皓晴(晴晴)

大宅

我都報度先..
麻煩你加埋個羲羲個名上去la..
8月1日/nana11423/boy/承羲

thanks!!
url] [/url]

子爵府

畀面勳章

原帖由 Ringco 於 10-7-19 15:01 發表
嘩~幾日冇上bk,乜去得咁快!報到先~

易謙媽,你買波波嗰條係咪福榮街?成條街咁長,近唔近MTR exit?

係呀.係福榮街
好近地鐵站的
係福榮街個出口出
一出你會見到有個街邊檔賣衫的
你向前行.行到下個街口就轉右

複式洋房

新黎報到

10月18日 /叻高b/boy/Karlie 軍軍

Thanks Carol!!

子爵府

畀面勳章

yysmall; ILOVECHING;nana11423 & 叻高B 加/改好了

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

Carol,

講開福榮街,另一面(向太子方向,大坑渠個邊,在角落頭位)開了一間買韓國貨叫Seoul Station,有出面我們見到的韓國地蓆(一塊過),比面便宜,可以看看。
我之前死蠢在街買過一張$4XX。

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 15:15 發表

係呀.係福榮街
好近地鐵站的
係福榮街個出口出

子爵府

畀面勳章

原帖由 LittlePanda101 於 10-7-19 15:46 發表
Carol,

講開福榮街,另一面(向太子方向,大坑渠個邊,在角落頭位)開了一間買韓國貨叫Seoul Station,有出面我們見到的韓國地蓆(一塊過),比面便宜,可以看看。
我之前死蠢在街買過一張$4XX。

...

我嗰日行過都見過.不過無留意幾錢
得閒又同dad dad去過先

別墅

改左新名, 等我都報過到先^^

cedricma
防撞條 : 我之前晌"自由報料"果度有人話呢間ok, 我bookmark左, for你多一個reference http://item.taobao.com/item.htm?id=4695433112

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

佢買$400有批發,而我亦有VIP,買小小都有,如需要可找我。

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 15:49 發表

我嗰日行過都見過.不過無留意幾錢
得閒又同dad dad去過先

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 15:15 發表

係呀.係福榮街
好近地鐵站的
係福榮街個出口出

清楚~明白,thank you~

諗住揾日冇咁唔得閒放個long lunch過去買波波,你買嗰種toyrus賣$179.9(原價$199.9)。

子爵府

畀面勳章

原帖由 Ringco 於 10-7-19 16:21 發表

清楚~明白,thank you~

諗住揾日冇咁唔得閒放個long lunch過去買波波,你買嗰種toyrus賣$179.9(原價$199.9)。

yes

首頁

尾頁

跳至