基督家庭

跳至

首頁

尾頁

民房

分享愛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

回覆 siulamxx 的帖子

適當時候會比返孖女你啦
吾好放棄 我自己知自己有不治之症 我都問神 你有幫我嗎 你取走我爸爸又為左什麼 我可以再企返起身 你都一樣可以 姐妹 你要加油~吾好放棄 上帝聽我地禱告架~

大宅

加油呀! 悲哀過後是更大的祝福

侯爵府

畀面勳章

加油,神自有安排
:-? :-?

大宅

大家記住有壞事發生就係神對你既考驗或對你既懲罰
有好事發生就係神對你既恩賜
只要信不要問

男爵府

我之前都曾經有兩次小產既經歷,到第二次時我開始懷疑神,開始唔讀聖經.唔靈修.唔祈禱.但當我要做手術將胎兒取出時郤有平安
神知道我有缺欠.為我預備.又派很多天使安慰我. 之後我立即跪下向神認罪悔改.
其實我一直知道神唔喜悅我做這份工,但我因為貪人工高福利好所以唔捨得放棄.之後我同老闆鬧交,辭職後發現再次懷孕.直至我生產時神亦保守加力給我.而現我的女兒差不多7個月.這是神所賜福給我的.感恩神賜我一個可愛的女兒.

所以希望樓主可以返回神身邊.神必定會再賜福給你

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

加油 !!

子爵府

爸B勳章

相信您這段時間真的很難過,我看到後也覺得不明白神。
是的,有時候真的不明白,但神卻叫我們成長起來。

願神親自安慰您,使您心身得著祂的醫治,祂很愛你,也愛您的孖女!
My child, you hold the whole of my heart in your small hands

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有咩唔開心上黎傾下, 唔好一個屈住
天父自然有佢既安排, 雖然你呢一刻真係好難過, 但希望你能夠早日走出黎, 勇敢面對同向前看
會為你一家代禱, 主佑

複式洋房

i must pray with you!

禁止訪問

大宅

2024勳章

若情緒不能控制的話, 需要考慮找找輔導!!
希望至愛您的丈夫能夠為您安排counselling, 跟您一起渡過這個很高難度的人生關口!!

努力!! 加油!!

首頁

尾頁

跳至