興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

妳係咪想.................
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-16 09:50 發表
又唔好咁講,其實我睇等45分鐘-1個鐘就有得食gar la,咁行下街都去左啦
反而星期六下午走左去田中食日本野,我有幾年無去喇,日日外面都人山人海,誇張到不得了,不過依家每台只係可以食45分鐘 同三個仔去食等左15分鐘就有位,但講真又真係好新鮮,好好味

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

查實田中喺邊架
原帖由 webjen 於 10-11-16 14:08 發表
田中 ~ 見到都唔想排!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

睇完個心好唔舒服
原帖由 hehalady 於 10-11-16 20:34 發表
注意:睇片前要有心理準備
由 1:30 開始睇
http://ww ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好似樣樣齊
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-17 11:13 發表
你家也有嗎??

我家大少就有1,4,5,6,10

港孩十大特徵

1 外表早熟,心智遲熟
2 很喜歡玩,但無甚興趣
3 對大部分事情最普遍的反應是沒有反應
4 擅於「看見」,不擅「閱讀」;擅於「收聽」,從不「理解」
5 渴望被注意,但又 ...

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

所以唔會睇
原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-18 14:24 發表
睇完個心好唔舒服
引用:
原帖由 hehalady 於 10-11-16 20:34 發表
注意:睇片前要有心理準備
由 1:30 開始睇
http://ww ...

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

大馬路尾,恆香再行過 d!
原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-18 14:23 發表
查實田中喺邊架

子爵府

搬咗黎婆婆度, 我對婆婆嘅清潔水平係非常唔滿意, 加上佢腰有事, 咁我家姐話打算請人幫婆婆, 咁我咪同家姐夾份請姐姐LAW, 有人幫下我都好, 之前我係呢度日日做清潔, 加上湊女, 又要執屋, 又煮飯....真係人都癲呀! 自己又知自己有潔癖, 所以都係要請人幫手囉!
原帖由 3littlepigs 於 10-11-18 09:50 發表
點解會請番姐姐既?

起初您在fb講,仲以爲好快又有chicken wine食添

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

good morning~~
琴日終於考完試,所以放假一天......你話一個帶住三隻狗仔去ocean park如何呢mouth: ....考慮吓先
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 JENNYSKY 於 10-11-19 08:01 發表
琴日終於考完試,所以放假一天......你話一個帶住三隻狗仔去ocean park如何呢mouth:mouth:" /> ....考慮吓先

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

哦~果間......................
原帖由 webjen 於 10-11-18 14:43 發表
大馬路尾,恆香再行過 d!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多兩個孫真係要注意衛生多d,再講,幫輕吓婆婆等佢多d時間同妳哋去街街又真係幾.................
原帖由 pinkyhsy 於 10-11-19 00:17 發表
搬咗黎婆婆度, 我對婆婆嘅清潔水平係非常唔滿意, 加上佢腰有事, 咁我家姐話打算請人幫婆婆, 咁我咪同家姐夾份請姐姐LAW, 有人幫下我都好, 之前我係呢度日日做清潔, 加上湊女, 又要執屋, 又煮飯....真係人都癲呀! 自己又知自己有潔癖, 所以都係要請人幫手囉!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

頭先收到妳電話問點搭車,第一個感想就係....................

媽咪妳真係偉大架jet! (當然身體某部位都偉大 )我代ABC仔佢哋講:『媽咪我愛您!』
原帖由 JENNYSKY 於 10-11-19 08:01 發表

琴日終於考完試,所以放假一天......你話一個帶住三隻狗仔去ocean park如何呢mouth: ....考慮吓先

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

契婆婆)))

您係得0既!

打c我都唔會一個帶三個!

梨是醉姣的,梨朱兜嘛? :loveliness: :loveliness:
原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-19 12:45 發表
頭先收到妳電話問點搭車,第一個感想就係....................

媽咪妳真係偉大架jet! (當然身體某部位都偉大 )我代ABC仔佢哋講:『媽咪我愛您!』 ...

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

講到做家務,都係搵人做好d o既!
原帖由 pinkyhsy 於 10-11-19 00:17 發表
搬咗黎婆婆度, 我對婆婆嘅清潔水平係非常唔滿意, 加上佢腰有事, 咁我家姐話打算請人幫婆婆, 咁我咪同家姐夾份請姐姐LAW, 有人幫下我都好, 之前我係呢度日日做清潔, 加上湊女, 又要執屋, 又煮飯....真係人都癲呀! 自 ...

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

耐不耐就有人話感覺到地震,但我呢次先第一次感覺到....

頭先喺公司,感覺地板有幾秒震,雖然唔知點解但無諗過係地震,因為真係好輕微,不過而家知道係堅架喇!

公司有幾個人,但得我感覺到,可能佢地太專心做野~

珍珠宮

今次 feel 唔到,我隔離o既人問我係唔係震左一下,無耐我 c6 就打比我話地震!

原帖由 小草 於 10-11-19 16:02 發表

頭先喺公司,感覺地板有幾秒震,雖然唔知點解但無諗過係地震,因為真係好輕微,不過而家知道係堅架喇!

公司有幾個人,但得我感覺到,可能佢地太專心做野~ ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琴日終於考完試,所以放假一天......你話一個帶住三隻狗仔去 ocean park 如何呢mouth:mouth:" /> ....考慮吓先
You are .....

乳袖最強
路遙知馬力,日久見人心!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

最終,我都係恒隆中心後面坐的士過去,因為金鐘太多人喇 ..$55去到門口,快靚正.回程就坐巴士,因為的士太多人喇:lol
我又覺得ok wor,真係唔可以用辛苦去形容,只係好倦,講真,佢地都算乖,只係間中鬧下交,打下,不過一"渴"佢地就乖乖地.咁我就可以考慮進一步,1個帶3個可唔可以坐下飛雞去旅行呢~~ :lol
原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-11-19 12:45 發表

媽咪妳真係偉大架jet! (當然身體某部位都偉大 )我代ABC仔佢哋講:『媽咪我愛您!』 ...

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

地震咩
原帖由 小草 於 10-11-19 16:02 發表

公司有幾個人,但得我感覺到,可能佢地太專心做野~ ...

首頁

尾頁

跳至