跳至

首頁

尾頁

大宅

係呀,若果岩岩過探病時間先生完,咁就等差不多一天啦.但if有人拎野俾你,可以係房門叫姑娘遞入去.

花花b,你知唔知2nd class 探病時間係點呀.
住到就好啦.
我個fd 剛係qeh 生完,生之前住左一晚大房,第2日生完幾個hr 就住到2nd class, 佢因為隻手打針腫晒抱唔到bb,咁生完果日bb就俾姑娘照顧,真真正正可以休息下,第3日才俾返佢.

原帖由 花花b 於 10-12-17 09:15 發表

咁好慘呀,QE得一個探病時間咋,
我見威爾斯都有2個探病時間

伯爵府

原帖由 mntabo 於 10-12-17 11:25 發表
係呀,若果岩岩過探病時間先生完,咁就等差不多一天啦.但if有人拎野俾你,可以係房門叫姑娘遞入去.

花花b,你知唔知2nd class 探病時間係點呀.
住到就好啦.
我個fd 剛係qeh 生完,生之前住左一晚大房,第2日生完幾個hr 就 ...

我同事話6-8呀,你係咪都會BOOK二等呀?
我好想住丫,我同事12月頭生時話D位唔太FULL,
唔知到我1月個陣點喇...希望有位啦,
因為住二等房你累的話,可以將BB比姑娘代湊架,
但係大房就唔得LU!!
我屋企住大埔比較遠,我捻唔係探病時間佢地都唔會拎野過黎比我喇...

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

花花b,請問二等普通人比$可5可以住?

原帖由 花花b 於 10-12-17 11:28 發表

我同事話6-8呀,你係咪都會BOOK二等呀?
我好想住丫,我同事12月頭生時話D位唔太FULL,
唔知到我1月個陣點喇...希望有位啦,
因為住二等房你累的話,可以將BB比姑娘代湊架,
但係大房就唔得LU!!
我屋企住大埔比較遠,我捻唔 ...

伯爵府

原帖由 patpat904 於 10-12-17 13:26 發表
花花b,請問二等普通人比$可5可以住?

普通人比錢好貴架,好似要幾千蚊晚,
如果唔係公務員住我勸你唔好了,
公務員住就好似150幾一晚囉

首頁

尾頁

跳至