跳至

首頁
23456...9

尾頁

別墅

原帖由 kay_szeto 於 10-12-19 17:29 發表
可以考慮下呢個場喎~
http://www.bbcare.hk/c007/bb_birthday_003.php#21105

打左去問, 包場最少要28-30個bb, 同埋佢只有1.5hrs 可以比我地玩, 收費$290(每個家庭: 包括生日之BB 1 名及最多2 位成人陪同), 食物方面有茶點及小食, 好似有d貴咁....

別墅

等我都改下先~~

不過如果confirm左埸地同日子, 大家應該要先預先pay for hold 位, 因為幫忙大家既媽媽都係義務性質, 希望大家明白...

1.) ida Cheng 2A 1B ( 可幫手籌備)
2.) kay szeto 2a1b(幫忙+野食)
3.) wintor 2A1B (幫忙+野食-咖哩魚蛋,丸類or茶葉蛋)
4.) Fiona 2A1B
5) Lucy Lam 2A1B
6) Anissa 2A1B
7) lodao 2A1B (小忙大忙我都可以幫的)
8) annymanbaby 2a1b
9)abcpqr 2A1B(我要返工,如星期六都可以幫下手既~)
10) step 2A2B (我都可以幫下手既)
11) May 2A1B
12) zaza 2A1B (可以幫手)
13)Tenny 2A1B
14)molly 2a1b
15) Sweety mui 2a1B (唔駛返工, 可以幫下手)
16) cathy0517 2A 1B
17) yoyowin 2A 2B(一個2歲4個月)
18) little小寶 2A2B (一個2歲4個月)
19)hally_sing2A1B
20) sofalam 2A1B

別墅

原帖由 za_za 於 10-12-21 10:06 發表

打左去問, 包場最少要28-30個bb, 同埋佢只有1.5hrs 可以比我地玩, 收費$290(每個家庭: 包括生日之BB 1 名及最多2 位成人陪同), 食物方面有茶點及小食, 好似有d貴咁.... ...

我都睇過, 呢個場係好, 不過都幾貴, 仲有係bb仲細, 好似唔識玩住 (唔好介意), 不過如果大家想既, 都可以提出意見既...

我自己會等佢大d先考慮參加...

別墅

原帖由 molly0827 於 10-12-20 13:47 發表
WINTOR,..我都可以幫手的,如果在4月30日攪我就不能出席,...

molly0827

絕對歡迎, 因為我估大部份人都仲係返工一族 (包括我在內, 工作已經勁忙, 都希望對bb付出多d), 真係好 appreciate 熱心幫手既大家

洋房

我把這裡收集到的資料用表格列出來。。 大家有空可以自行加減。

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnGpEXSrTDLWdHFxRkVSaGpNOVFxcTViTHZTN1BValE&hl=en&authkey=CPD4h4kC

複式洋房

原帖由 lodao 於 10-12-21 15:57 發表
我把這裡收集到的資料用表格列出來。。 大家有空可以自行加減。

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnGpEXSrTDLWdHFxRkVSaGpNOVFxcTViTHZTN1BValE&hl=en&authkey=CPD4h4kC ...

唔該晒你~~

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

係咪已經FULL咗啦?其實我都想JOIN埋你地呢個, 但我未必得閒落手落腳幫手攪到呀~如仲有位, 你地通知我啦

請勿打招呼~

複式洋房

ths...lodao
我填左啦
原帖由 lodao 於 10-12-21 15:57 發表

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnGpEXSrTDLWdHFxRkVSaGpNOVFxcTViTHZTN1BValE&hl=en&authkey=CPD4h4kC ...

複式洋房

https://spreadsheets.google.com/ ... hkey=CPD4h4kC#gid=0

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

洋房

Only two baby girls so far @_@

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

http://www.yaki.com.hk/db/yccafe.asp

上網見呢間cafe可以包場.

複式洋房

原帖由 lodao 於 10-12-23 13:03 發表
Only two baby girls so far @_@

係喎~~

別墅

大家想party裡有乜搞?

別墅

你地搞20個family咁細型???不如搞大小小等多d人可以參加呀,.....我都想join喎

洋房

yes, i also want to join le~!!!!

13w4d 7.57cm

民房

回覆 70# yoyowin 的文章

Me also updated lar!

別墅

其實大家想個party形式係點:
當普通聚下? only食完就散
遊戲?
禮物?
budget多少?

大家建議下.

複式洋房

如有些bb產品、食品以優惠價在即場發售...試用...
play group ...bb瑜伽試堂...等等..
最後bb大合照
價錢當然越平越好
原帖由 za_za 於 10-12-24 10:19 發表
其實大家想個party形式係點:
當普通聚下? only食完就散
遊戲?
禮物?
budget多少?

大家建議下.

別墅

我有彩傘可以取去玩,bb生日會現在日期時間未呀?

首頁
23456...9

尾頁

跳至