單親天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

小雄維尼 發表於 11-7-19 23:01
回覆 Bubu0130 的帖子

5係喎, 黎緊5號有個camp(2日一夜). 我已經諗緊有無人同我去威 ...

主動約人嘛,諗...有咩用...:lol
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆 wayso 的帖子

妖, 我約你..........你實推我既
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

瑪瑙宮

環保接龍勳章

小雄維尼 發表於 11-7-19 23:15

妖, 我約你..........你實推我既

做咩妖我啫,無解嘅...
約人,要搵啱目標架嘛...:lol
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

水晶宮

你咪目標囉, 你估我個個都約架?:;pppp:

瑪瑙宮

環保接龍勳章

小雄維尼 發表於 11-7-19 23:19

你咪目標囉, 你估我個個都約架?

咁比面...:lol
大庭廣眾,你咪咁先得架...
我知我好得人鍾意啦...

大宅

小雄維尼 發表於 11-7-19 23:19

你咪目標囉, 你估我個個都約架?
你.....想飛起我
唔約埋我去=.=
嗚嗚嗚....
天丫...我失戀啦
連小雄都唔要我
個天又落雨
唔通個天都唔LIKE 我?????

大宅

wayso 發表於 11-7-19 23:22
咁比面...
大庭廣眾,你咪咁先得架...
我知我好得人鍾意啦...

水晶宮

回覆 sleep 的帖子

同你去威要帶埋marco仔, 我想去d成人先去得既地方喎

大宅

小雄維尼 發表於 11-7-19 23:27

事實擺在眼前...
你想飛我
...我決定今晚自己啤啤佢
蝦我唔放得低個仔...

水晶宮

我就係知你多人鍾意, 我偏向高難度挑...............................戰

wayso  咁啱嘅,我又係咁講你喎.....哈哈  發表於 11-7-19 23:40

水晶宮

我無蝦你, 係溫馨提示姐

瑪瑙宮

環保接龍勳章

sleep 發表於 11-7-19 23:23
你.....想飛起我
唔約埋我去=.=
嗚嗚嗚....

咪係囉,叫佢搵啱目標架啦,佢係要向高難度挑戰呀...:lol

瑪瑙宮

環保接龍勳章

sleep 發表於 11-7-19 23:24

我都知我仇家一樣多..........嘅

瑪瑙宮

環保接龍勳章

小雄維尼 發表於 11-7-19 23:27

吓...成人至去得,我無咁多錢..........貼架喎

大宅

畀面勳章

引用:回覆+Bubu0130+的帖子 5係喎,+黎緊5號有個

原帖由 小雄維尼 於 11-07-19 發表

5係喎, 黎緊5號有個camp(2日一夜). 我已經諗緊有無人同我去威 ...
哎呀,一日半日梗係冇問題啦,俾我都會約人去威
但係分開一個月呢,肯定掛C

大宅

畀面勳章

引用:Quote:小雄維尼+發表於+11-7-19+23:27+回覆

原帖由 wayso 於 11-07-19 發表
吓...成人至去得,我無咁多錢..........貼架喎
或者唔駛貼呢

水晶宮

話事話...我真係未試過同佢分開成日幾甘耐, 5知會點呢....可能我玩到連電話都熄埋

大宅

回覆 AndyM 的帖子

Hi...Andy M,

Although we never meet, I aslo want to tell you we are always on your side.
Tomorrow is another day. Dun think too much. We have no choice.
But life must move on.....

I like eating and cooking. Am I have chance to try try your pizza ?

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

複式洋房

回覆:心情壞透到極點!!!!!!!!!!!!

AndyM, just returned from work, hope it's not too late to "cheer you up"!

Everybody has his own life to live. For sure, there are ups and downs down the road. You will not always be depressed. It's going to end someday. Do believe that you will be 幸福 and one day you will find someone who loves you for everything you are. What you need to do now is just to believe in it.

AndyM  Thanks a lot MoonB! You definitely did "cheer me up"!!  發表於 11-7-20 19:05

公爵府

醒目開學勳章

AndyM 發表於 11-7-18 23:41
I am feeling particularly down and upset these couple days, perhaps my kids away (force to stay with ...
多d上黎傾吓, 咁樣撑法真係好down, 大家努力開開心心撑下去

AndyM  Thanks a lot to you too bbcool!!! Appreciate your concern!!  發表於 11-7-20 19:07
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至