夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

大宅

支持樓主...比著係我, 我都會大巴大巴打個賤女人, 就算到頭來比亞爸打返都好, 我總算幫亞媽出咗啖氣先!! 不過...樓主妳粗身大細, 都係先小心身體先呀!!!

大宅

引用:現在最重要是保胎,有時感情的東西不是別人

原帖由 DonaldTsang 於 11-07-24 發表
現在最重要是保胎,有時感情的東西不是別人可明白,你的偷聽器是怎樣買?

...
偷聽器鴨寮街同淘寶都可以買到,只要係淘寶打"個人定位GPS"就可以搵到,好平百幾蚊有交易。

別墅

回覆:babybabyEE 的帖子

Think about your husband. He cares about u n your baby!

大宅

回覆 POLLY922 的帖子

"我老豆嘅意思,你做人仔女應該隻眼開隻眼閉,放生老豆,俾佢出去玩,佢會日日返屋企顧家,何必督爆佢,攪到今時今日嘅局面,話我係攪."

Polly922,
經過咁多媽咪回覆及分析, 你的心情應該平復了不小吧 ! 冷靜去處理這件事吧 !
就這件事來看,我不覺得你有什麼錯 . 最錯就是佢自己, 男人出去滾, 永遠都不會覺得自己有錯, 只會將責任推給別人, 就好像你适如果無你督爆佢, 就不會有今天的局面, 明顯是不負責任的態度, 真可悲! 男人的心不在自己處, 就算日日返企又有何用 ? 坦白講句, 我現在也在這種痛苦邊緣, 離又難 唔離又難, 早知如此, 當初不結也吧! 受苦永遠是女人 !!!!!!!!

子爵府

0岩唔0岩?

At least what you did make you feel better, isn't it.

禁止訪問

大宅

樓主, 我都可以話你知, 男人變起上黎, 真係可以變得好勁架; 我老豆都係咁, 但係佢死都唔忍囉; 我係佢最錫個女, 我喊住黎同佢傾, 佢唔理我; 佢既形象都係咁比佢自毁左; 事隔6年, 我心仲有條刺; 當時我同我阿媽, 一齊打電話鬧果隻野; 狂SEND SMS 鬧, 再砲轟我老豆; 我地話趕佢走, 佢唔走; 仲話改過, 而家好似無乜野囉, 但係我地仲好唔鍾意佢之前同隻野既過去;
如果係我, 搵多幾個人陪自己上去踩場...趕埋老豆走, 大下佢先; 不過, 你有左BB呀; 生左BB出黎, 先再同呢個女人鬥LA, 無謂比呢隻野攪到自己有問題先丫

伯爵府

樓主好勁秋....不過你要小心你自己先呀..你大住個肚, 到底都係唔方便呀..唔好整親自己就好了.
希望你快快解決到呢個問題啦.

子爵府

環保接龍勳章

TAKE CARE

大宅

太過份啦! 為左個女人, 打自己大緊肚的女, 呢d男人真的好自私!!!

趕佢不走, 佢想賴皮呀? 一定要狠心d趕佢走, 因為佢會心理上傷害你媽媽,
明明自己變左心, 又不肯走, 衰到死!

樓主, 小心身體, 不好再同你老豆駁火住, 休息下先, 生完才算,
必要時,接你媽媽同你一齊住, 將家用給晒媽媽, 不好理佢, 你咁打你, 佢有病!

珍珠宮

回覆:老豆包二奶,俾我捉到,我打左個女人一餐

樓主,好担心你呀,要保重身體呀!

象牙宮

別墅

我都会话比啊妈知,我会好好照顾啊妈。

大宅

啱啱我阿媽問佢想點,仲要唔要lee頭家,佢拋番個波俾我阿媽,佢話你想要咪要,你唔想要咪唔要囉,但佢死口都唔認同隻狐狸有上過床,每朝同隻狐狸食早餐,送隻狐狸返工都係好平常嘅社交禮儀,真係吹佢唔脹。
我打咗俾區議員問公屋分戶問題,議員話因為我老豆已經64歲,我阿媽同細路一齊搬走,佢都可以繼續住係現址,直至百年歸老。唉,我阿媽同細路就要用綠表重新申請公屋,點解個天咁唔公平,冇做錯嘅人就要走?仲有咩辦法呀?我阿媽受唔住啦......

ivory0915  分戶問題...直接問房署啦 ~  發表於 11-7-26 22:05

男爵府

你可以搵媽咪住個區既議員幫忙,好快有屋配

珍珠宮

搵區議員幫手,你老豆可能睇死你媽吾捨得走,所以交個波比你媽,你老豆而家系懶皮吾肯走吾肯認,又要撐!

同你媽商量下,你老豆選擇孤獨終老由佢!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大宅

回覆:LittleMss 的帖子

好話唔好聽,以前你地仲細,你阿媽仲要靠你老豆,宜家你地都大晒啦,仲駛乜靠佢喎

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

juliababy 發表於 11-7-23 11:09
只狐狸精幾大啦?!樓主阿爸被迷惑到唔顧及自己個女大住個肚勞氣唔好啦!呢個時候唔好逼佢選擇吖!越逼越作 ...

迷途知返....然後....踢佢出街 ~
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

首頁

尾頁

跳至