自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

究竟我是誰 但佢用分身呃人喏, 話自己就嚟生BB, 叫人介紹奶粉... 發表於 半小時前

唔係真o下話!!!

等我去調查調查一o下先!!!

The moon is reaching for me~

伯爵府

回覆:究竟bk會唔會black list A君?

到底有幾個他呢

這世界唯一不變的就是變

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢嘅病係一世,其實佢唔想,呢個年紀先嚟做therapy都好遲。

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

大宅

回覆:ada_790712 的帖子

邊有人叫你去死牙

blink_blink  被迫害妄想症... ?  發表於 11-8-3 22:31
無論你如何對我,我都只是會跟寶貝走下去,我會好好的照顧寶貝豬的!

公爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 edea 的帖子
我懷疑有人估錯人, 去左人地個TOPIC講單打左另一個會員. 我會再查查.

但你地唔肯定時, 小心話錯無辜既人, 形成挑釁. 如果人地係無辜被話, 版主都要保障佢.

edea

咁... 如果真係/唔係同一個人,你地會點處理呀? 會唔會出返個通告比我地呢?

我地都唔想話錯人,嚇走D新國民o架... mouth:

The moon is reaching for me~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ada_790712 發表於 11-8-3 22:26
根本我就沒理佢地,但佢地一次又一次單打我,又話我係精神婆及自作頁。
我講港童又回一些無謂的帖!:cryin ...

邊個叫你去死呀? 我好認真問你點解單憑一句說話就話人係港童,你都無覆我!

blink_blink  我都要快D過去追post,唔係陣間無得睇~  發表於 11-8-3 22:32

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

有病唔係大晒架,佢可以固執/同大家意見分歧,
佢可以唔回都得,而唔係要人agree佢

Elefant老婆 發表於 11-8-3 22:25
佢嘅病係一世,其實佢唔想,呢個年紀先嚟做therapy都好遲。

王國長老

王國長老

ada_790712 發表於 11-8-3 22:26
我講港童又回一些無謂的帖!
我唔理佢地,又話我對牛彈琴!
仲有人叫我去死
我見唔到邊位叫ada去死, 但請各會員留意, 基本版規係唔可以人身攻擊, 叫人去死十分不恰當, 版主會出警告.

ada妳如果留係BK, 妳都應該要知道有人唔喜歡妳. 其他會員有言論自由, 暫時版主無打算干預 . 我都再提提, 你經常投訴會令人更加唔喜歡妳, 呢一點妳要自己衡量.

但我都希望大家適可而止, 同一個人係咪有必要再一直講落去? 版主已經收到會員意見, 有D回應開始演變成人身攻擊及欺凌. 既然已經爆料, 爆完都無謂再窮追猛打, 令大家由支持變成反感. 見好就收吧.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

回覆:ada_790712 的帖子

你講野無頭無尾叫人點睇牙?我地又唔係你條蟲,點知你諗咩姐,再者我地諗既野都唔同囉,仲有,邊個叫你去死?證據呢?好似係你自己話我地玩死你,我睇唔到有媽媽叫你去死囉,我相信呢到既媽媽唔會咁無口德囉。

無論你如何對我,我都只是會跟寶貝走下去,我會好好的照顧寶貝豬的!

王國長老

王國長老

ada, 再講, 我都同意, 妳港童個主題無上文下理, 十分無厘頭. 妳講述事件冇頭冇尾, 叫人點俾意見?

記得之前妳都有個主題話有人非禮個女仔(唔知我有冇記錯), 但相片根本見唔到有咁既事. 妳出主題真係要謹慎D, 好誤導.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

回覆:edea 的帖子

板主你同佢講都晒氣啦!佢只會覺得連你地都玩佢

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢個己係佢第2個ACC la

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ada_790712 發表於 11-8-3 22:42
我知道有人唔喜歡我,我亦知道投訴得太多亦不好,不過今次真是忍無可忍才投訴。我會衡量的。
不過有些回應 ...

你忍無可忍都唔可以屈人話人哋叫你去死架! 你出post,無人覆又鬧人,覆咗唔啱聽就趕人走,叫版主delete個topic先hurt 人呀! 人哋都打少唔少意見出嚟,唔係你一個唔鍾意就要全世界就你架!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

又係痴線電視記者月餅報導現場實況

畫面就係好明顯咁見到主角既回應,仲話呢有人叫她去屎

現場報導係咁多,交番比奇聞部

SandyWu  我都即刻笑左  發表於 11-8-4 00:24
jessica0768  即刻笑左 ^+++++^  發表於 11-8-4 00:19
cathy-tse  good  發表於 11-8-3 23:50
karkar39  笑咗  發表於 11-8-3 23:11

首頁

尾頁

跳至