自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章

我入咗少少, 溝開吓...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

joeywongmy 我無話唔比你呻,只係建議你辛苦/唔開心就不如唔好買,做個relax既香港人 發表於 10 分鐘前

睇清楚啦,我有呻過咩?
你做人唔好太刻薄啦,
冇同情心都唔需要落井下石lor.

嘈嘈閉  你咁不肖d人買股票,入來睇下咪算囉~洗咩一留言就好厭惡的態度喎?靜d啦~  發表於 11-8-5 15:48
嘈嘈閉  joeywong:你唔好嘈啦!你唔係買開股票又毫無興趣,入來勸人唔好買,明明好和諧  發表於 11-8-5 15:43
joeywongmy  最後我唔想再同你作無謂爭論喇,你唔0岩聽我唔再同你講,免得你仲唔開心  發表於 11-8-5 13:56
joeywongmy  仲有,我咁樣都算刻薄?我邊度有落井下石?你明唔明呢句說話點解?  發表於 11-8-5 13:53
joeywongmy  小姐/先生,係你之前個post話唔比呻下呀,我先答你無話唔比你呻  發表於 11-8-5 13:51

男爵府

No eye see,坐晒艇.唉.想溝下貨.大家覺得依家買工行好定農行好??

珍珠宮

我今日唔會聽我亞媽電話.
事源係上個月叫佢蝕住都要放,我分析左個朋友既意見俾佢聽,
佢又當人發up風,我諗今晚實call爆我機

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

伯爵府

我今早入左貨, 希望補到之前冇左果5位數啦.

cathy-tse  我家陣入咗小小  發表於 11-8-5 14:21
Hugo0804  我冇佐6位數呀.  發表於 11-8-5 14:05

珍珠宮

joeywongmy 小姐/先生,係你之前個post話唔比呻下呀,我先答你無話唔比你呻 發表於 27 秒前

算啦,你都冇貨,甘勞氣做咩呢?
今日有好多人都輸佐錢,個心情都唔多好.
放過人啦,好似你過大海甘,唔通你輸佐時,
你老公話你自己攞黎咩?

不喜勿回.

象牙宮

2024年龍年勳章

大家一齊坐艇,同是天崖淪落人

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我無入市,所以今日無咩感覺... 但我反而擔心股市跌,會拖累經濟、就業同樓市... 如果樓市勁跌,我諗仲多人想死...

水晶宮

畀面勳章

我都麻木哂LU

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

tanping 發表於 11-8-5 14:12
我都麻木哂LU

無入市?定股票果d係散紙?

如果有貨係手,點解可以麻木黎形容呀,都幾大穫喎(今日)

男爵府

隻艇幾時先到站啊!!快D停啊!!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

cathy-tse 發表於 11-8-5 14:18
唔知明未? 發表於 3 分鐘前

家陣跌過11xx點....

我算好言相x啦!!!

佢再講..大把輸緊錢既會
Take care...

火上加油會典????
係囉...明明近來最多人講果d野就係.......唔岩既唔好入唔好回

真係

禁止訪問

珍珠宮

cathy-tse 發表於 11-8-5 14:18
唔知明未? 發表於 3 分鐘前

gemiling  hahaha i like your picture!!  發表於 11-8-5 15:39

子爵府

我老公話我果然係明燈,一入市就跌我只係一個月前買咗2手港交所知嘛

Hugo0804  好在2手,我一日冇佐6位數.  發表於 11-8-5 14:40

象牙宮

Hugo0804 發表於 11-8-5 14:31

cathy-tse  我梗係知啦..hahah  發表於 11-8-5 14:39
cathy-tse  佢敢??hahahh...  發表於 11-8-5 14:38
Hugo0804  講下笑遮,今日真係恍如911.  發表於 11-8-5 14:38

子爵府

我都坐晒艇,簡直無眼睇!!
好彩係閒錢,之前入貨仲諗住賺到錢可以買手袋,點知.....

首頁

尾頁

跳至