興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

Re: ☆ PS2 Games ☆《Part2》

dom兄,

welcome back~

充電完返黎,精神好左?荷包輕左?屋企細左.....

大宅

no arh. day day shopping and walking, very tried.

But lighter of the wallet is ture!

侯爵府

畀面勳章

E~

dom兄,

到日本點解唔買返個......"mon"........返黎啊?
+個keyboard & mouse您當佢notebook擺上檯

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

輪到您喇!

呢個....都可能會係您....囊/衭中物??

大宅

咁都得 !?

office 既人會奇怪點解條友做野做得咁緊張!!!? wa kaka

[quote]
ChunChun_Daddy 寫道:
E~

dom兄,

到日本點解唔買返個......"mon"........返黎啊?
+個keyboard & mouse您當佢notebook擺上檯

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

dom兄,

乜唔係"愈做愈起勁"架咩??
打雞帶比人歡樂丫嘛,唔會緊張既......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bk改細簽名相既限制,同時影

大宅

係呀... o的同事見你"做"到零晨3-4點..仲以為你好忙, 好努力tim.. 老細見到, 話唔埋年尾有人工右加tim!! wak akka

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

T.R. legend @ XB360
(唉....bk 自動縮小image,有心者right click->image's property &另開IE"paste"黎睇啦 )

別墅

睇個mon, 加埋hd 行 linux, keyboard, mouse 真係可以做notebook.....
史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

男爵府

dom

你返黎拿, 帶左d咩手信俾我地呢? kekeke

ChunChun_Daddy

玩完G.O.W, 跟住落黎諗住玩咩? 我就諗住買蜘蛛俠番黎試下.

咦, 呢支電筒好靚咁喎, 唔知除左照田雞之外仲有乜野其他用途呢?
成為我囊/衭中物? 唔會啦, 我又冇儲呢d野既習慣...呢d野除時要幾舊水, 唔值啦, 如果係幾草野就會考慮下既...

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

乜咁"早"啊.....

G.O.W.我仲未

侯爵府

畀面勳章

隻game出左,首集都有玩過下,跟住就.....

大宅

有心都開唔到來睇喎...
T.R. legend @ XB360
(唉....bk 自動縮小image,有心者right click->image's property &另開IE"paste"黎睇啦 )

大宅

o米帶左架堅既 "阿基拉" 比你地law! 收唔到咩 !?hehe
嘿嘿 寫道:
dom

你返黎拿, 帶左d咩手信俾我地呢? kekeke

ChunChun_Daddy

玩完G.O.W, 跟住落黎諗住玩咩? 我就諗住買蜘蛛俠番黎試下.

咦, 呢支電筒好靚咁喎, 唔知除左照田雞之外仲有乜野其他用途呢?
成為我囊/衭中物? 唔會啦, 我又冇儲呢d野既習慣...呢d野除時要幾舊水, 唔值啦, 如果係幾草野就會考慮下既...

大宅

曾幾何時... 好熱切追睇呢套Dragon Ball..

game 就冇玩過.. 但畫面好靚喎...

隻game出左,首集都有玩過下,跟住就.....

侯爵府

畀面勳章

bk真係"un頂able".....C下C下,唉.....命不久矣!

dom兄,

T.R.幅圖連原址都消失埋,sorry!累你空歡喜添....

龍珠嘛,我曾經都係佢擁護者,玩過首集咁大把(初出可能未成熟,d technique都仲係差dd ),ok可以一試既;跟住都無理之後既續篇(感覺不外如是...);今集....我諗....+返d腳色/招數/變身/連技....咁上下掛?(隱藏人物:IQ博士一眾腳色?hehe~)

(right click,copy link to view large image in I.E.)

睇住d C.G.先啦!-> here <-

別墅

hi all

好懷念超任龍珠既出牌戰....

你地有無玩過 ??
史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

侯爵府

畀面勳章

龍珠出牌戰??card game??

Oh~ it's not my cup of tea

侯爵府

畀面勳章

E~出左隻咁既野,睇落好似幾掂(sega出品喎!)<咩>佢返黎先....

首頁

尾頁

跳至