美容扮靚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今日有時間出去數哂以上所講既野...
除左個防曬粉...其他都買到
mp3鼻鼻...頭先用完...一個字"勁"
lip兩支uv同唔uv都買左
bb cream我就買左支細既黎試下先~~
連支精華都比我買到
thx所有sis sharing
用後再分享~~

isulee  mp3鼻鼻?????貼克頭ga?  發表於 11-10-13 02:38
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

oilamyoyo 發表於 11-10-13 01:15
今日行sasa佢話從來冇出過呢隻粉喎...有冇圖睇下呀?

唔係 sasa 出架, sasa 有得賣咋..... 呢度~~ http://www.sasa.com/SasaWeb/tch/product/viewProductDetail.jspa?itemno=102978302003

仲有呢度有人地 d blog 介紹 http://blog.beautylib.com/cosmetics/foundation/1250/
大事化小, 小事化毛.........

大宅

2021可愛聖誕B勳章

MP3果然得呀!多謝jm介紹.

大宅

lip我都買左``真系好好用``有無香料``BB CREAM遲D都入返支先``` 多謝樓主嘅好介紹``!`

複式洋房

引用:+本帖最後由+kmbb519+於+11-10-13+09:03+編

原帖由 kmbb519 於 11-10-13 發表
我有用過,我覺得好好用呀,唔易溶,可以keep大半日,而且好遮瑕,我之前在city super買,唔知莎莎有,等我都快d去掃先!

大宅

我行完萬寧&沙沙都搵唔到枝lip essence
多左個大眼妹

大宅

引用:我行完萬寧&沙沙都搵唔到枝lip+essence

原帖由 面包妹 於 11-10-13 發表
我行完萬寧&沙沙都搵唔到枝lip essence
枝lip essence 得莎莎有,你行多几間實搵到嘅

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘻~禾刀買左lip essence但典解禾果支唔械粉紅食既?

禾果支好似蜜糖色既?但刀械55蚊喎?禾是否買錯左呢?

另外BB CREAM就只得大支,毛細支鎖以毛買到!!
我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

水晶宮

回覆 oilamyoyo 的帖子

MP3鼻鼻? FOR WHAT GA?

oilamyoyo  3支一set既去鼻頭mask呀^^~  發表於 11-10-13 22:46

大宅

引用:嘻~禾刀買左lip+essence但典解禾果支唔械粉

原帖由 imlazy 於 11-10-13 發表
嘻~禾刀買左lip essence但典解禾果支唔械粉紅食既?

禾果支好似蜜糖色既?但刀械55蚊喎?禾是否買錯左呢? ...
你係咪買左防uv嗰隻呀

男爵府

hungc9 發表於 11-10-8 23:56
$88 collagen 精華即買黎試,謝謝分享!
hungc9,支lip essence真係好用,多謝你介紹

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hungc9 發表於 11-10-13 14:23
你係咪買左防uv嗰隻呀

係防UV呀!禾見佢只得一隻賣,又同妳POST出黎一樣,

但禾毛留意隻色囉!返來睇到唔同顏色既,禾怕買錯!

禾魚家搽左係咀仔到。。。巧鬼潤唷!

多謝樓主巧介紹!

仲有咩平靚正既,就記得出文!!
我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

大宅

引用:Quote:hungc9+發表於+11-10-13+14:23+你係

原帖由 imlazy 於 11-10-13 發表
係防UV呀!禾見佢只得一隻賣,又同妳POST出黎一樣,

但禾毛留意隻色囉!返來睇到唔同顏色既,禾怕買錯!
當然有好嘢我一定會同你地share

大宅

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

拱你去買反枝粉紅色夜晚搽當lip mask, 曰頭就用uv嗰枝囉

大宅

BK Milk勳章

我都MARK低晒, 聽日去睇吓先....

大宅

各位jm, 咁爽膚水邊隻好呀?又唔lup又易吸收㗎?

子爵府

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

支BB cream 在sa sa 有,但大支$105是否我搵錯,請指點那裡有?我可去買支試下,pls

大宅

引用:支BB+cream+在sa+sa+有,但大支$105是否我

原帖由 fannymk 於 11-10-14 發表
支BB cream 在sa sa 有,但大支$105是否我搵錯,請指點那裡有?我可去買支試下,pls

...
無錯,係有大枝裝的pore putty, 只是買枝細既可以低成本d試左先噤解

男爵府

siuyauyau 發表於 11-10-6 12:02
尋日買左,今日開始用,好好推,d食唔白,10個like多謝樓主推介!!

我買左$45~~

首頁
23456...11

尾頁

跳至