影視娛樂

跳至

首頁
23456...10

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

今鋪妹妹仔玩大左。

yi_arashi    發表於 11-11-24 21:48

子爵府

公爵府

上次東張西望未有個o靚模話如果對手係吳嫌早,ONS都無所謂,
點知而家Do靚妹諗咩???
睇佢個樣似冧馬生,
不過俾人影左相未咁講囉。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

講真,無拒絕既行動,都會講句:咪玩啦

朋友間咀下可能佢地有咁做開,但再過份d既行為,點都要開聲,果樣唔原意唔等於叫停人囉

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

由一開始己覺唔簡單
睇過潘小姐的前鑒之後

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:話x小姐全場熱情,成日埃落男藝人度,一直

原帖由 reverof 於 11-11-24 發表
話x小姐全場熱情,成日埃落男藝人度,一直無反抗!

是劇組人士爆料
No eyes see ..... 比人影到仲唔扮淑女咩

侯爵府

其實真係唔怪得咁多俾人非禮/強姦嘅女都唔敢出來舉報架,因為分分鍾原告變被告。D人會話一隻手點拍得響? 係咪你色誘人在先? 係咪你唔檢點? 係咪你自己衰,咁夜重同人食飯?.......就算女人都唔會幫番女人,男嘅反而做咗受害者。宜家呢件事真係"有相未為真,口UP攞滿分"。

caramelpudding  同意, 等於話人俾人強姦抵死因為你著得性感一樣.  發表於 11-11-24 18:36

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:為人母者 的帖子

Totally agree! 男既當然賤格,女既都唔簡單!

yi_arashi    發表於 11-11-24 21:50

公爵府

呢單野, 邊度告得入丫, d知情人士根本無機會出黎 ,再者, 好快會不了了之架啦, 因為女方都淆底會被起底!

最後證據不足,無事發生過囉! 但個女既就好壞參半, 落得如斯田地, win左人氣,但俾半數人感覺到佢係open, 唔知值唔值!! 本來我都以為佢幾乖幾正氣,不過佢"唔識保護自己/唔識俾反應" 呢d低能語錄, 影衰晒學武既人!

meow~meow    發表於 11-11-24 11:05

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:如果真係咁驚青,+有咩理由走時馬生幫手著外

原帖由 c朗媽 於 11-11-24 發表
如果真係咁驚青, 有咩理由走時馬生幫手著外套時又笑笑口???
有一張相是陳生伸手入x小姐衫內, 但x小姐又"不 ...
100% agree ..... 個女唔似唔識反應甘 lor , 坐巴士有人想挨埋黎都會避下啦

子爵府

如果告上法庭,個記者先係最重要有力証人.
當時個個玩到high晒醉晒,佢最清醒咁係度狂影

又有晒全套相,可能有埋片~

ngannatalie    發表於 11-11-25 03:25
SandyCPS    發表於 11-11-25 00:05
yi_arashi    發表於 11-11-24 21:51
meow~meow    發表於 11-11-24 11:06

公爵府

引用:我相信個女既一定有問題囉!而家玩大咗,+條

原帖由 jacquesau 於 11-11-24 發表
我相信個女既一定有問題囉!

而家玩大咗, 條氣唔順, 返黎咪搞大佢囉!
我都覺得個女嘅唔係簡單女仔,食得呢行飯,可以有幾純情呀?見有張相佢笑住喎!

公爵府

我笑鳥, 若果佢真係咁單純的話,麻煩佢都係早d離開呢個圈, 我係女人,都幫緊佢, 因為佢太單純, 岩去d 偏遠山區住.....

我想生三個 發表於 11-11-24 10:15
奇就奇在呢度好多純品媽咪以爲娛樂圈女仔同自己一樣

真係...........咪傻啦.

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

識功夫真係會有反射動物…(如果突然有人後襲,會有反射動作迎擊,之所以我成日同我啲朋友講,唔好同我玩忽然後襲,如果唔係後果自負

小bie豬  我老公都係咁同我個女講,佢話自然反應D無情力好勁  發表於 11-11-24 11:19
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

識功夫真係會有反射動作…(如果突然有人後襲,會有反射動作迎擊,之所以我成日同我啲朋友講,唔好同我玩忽然後襲,如果唔係後果自負
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

複式洋房

而家D 90後真利害

禁止訪問

首頁
23456...10

尾頁

跳至