在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 回覆:bettylam的帖子

st,

我覺得懇丁好值得去,風景好靚呀,有d似紐西蘭tim

[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

恭喜恭喜, 祝大家龍年生猛過條龍, 財源滾滾來

呢兩日真係凍到唔願旭, au 左喺屋企兩日, 水晶冚住張被, 攬住個全盒睇電視, 佢話好正, 我就搏命追番天與地

男爵府

今日先出動去左飲茶, 跟住去左南生圍踩單車

男爵府

fitceo 發表於 12-1-26 18:16
st,

我覺得懇丁好值得去,風景好靚呀,有d似紐西蘭tim

真係? 凍唔凍呀

子爵府

回覆 回覆:bestma的帖子

bm,

唔凍呀! 14—20度咋

[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

HiHi All Sisters

Back from Tsing Dao already 2 days, but one day spent the whole day for the gathering, today back to work again. Tsing Dao's whether was below zero degree and the lowest was -10. It was cold but after we have been back to HK, we feel that HK is even colder then Tsing Dao. I feel like sleeping on stone when in bed...

同大家拜個年先 : 先祝阿涕生意興隆, 自己做老闆愈做愈開心!
骨骨soap factory 愈加多人捧場, 好人多人欣賞,
ceo 鋪頭日日做到冇停手, 收錢收到唔軟手!
其他打工嘅煮妹就少勞多得, 心想事成, 青春常駐 !

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 forty+ 的帖子

yeah~逞穿秋水,終於等呀家返黎啦!

咁先似返個家

多謝家家:我都祝你事業順風順水,繼續澎湃,收錢收到吾停手

NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 bettylam 的帖子

all人早~~~

前晚眼光光起貨雖然吾係貴野,不過學骨骨話事解,最緊要客人收到好開心,同欣賞,果種感覺好滿足^-^

NNN

男爵府

Good morning
一早帶水晶出左去天水圍去做戲比老人家睇, 而家我番左屋企歇陣先

男爵府

fitceo 發表於 12-1-26 19:03
bm,

唔凍呀! 14—20度咋
呢個溫度好舒服呢, 不過自由行我無份啦

男爵府

forty+ 發表於 12-1-26 22:10
HiHi All Sisters

Back from Tsing Dao already 2 days, but one day spent the whole day for the gather ...
All+ Welcome backHK is no better than Tsing Dao

子爵府

Dear all,

我番黎喇, 今日開工大吉, 祝大家財源滾滾來, 擋都擋唔住

子爵府

Welcome home, CEO!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 fitceo 的帖子

嘩嘩嘩~~~ceoceo返黎lu~~~~

祝ceo生意多到手都軟

睇下檔期幾時又約下我地係邊樹開開開我地個團拜年啦!煮妹~~~~

話咁快,我地好快就黎識左十週年啦!

NNN

子爵府

betty,

早幾日睇 fb,見你post兩個猛男既背影,係咪偉哥同5哥呀 ?
5哥由小5子變成5哥,都咪話我地唔認老都唔得了

子爵府

各位煮煮,

3/2 有無胸呀 ?

子爵府

淘淘而家6歲咋, 我地認識咗最多7年, 未有咁快十年, 唔水咁心吉。

ceo/bm
你地借出嘅褸, 終於我大女個friend著咗, 雪褲冇帶到去。啲size都應該仲啱你地嘅女著喎。我洗淨咗, 還比邊個呀?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

淘淘 最近喺學校借咗本有繪本嘅青春期的秘密睇....睇到津津有味, 成日都同我講邊個邊個鍾意佢, 成日跟住佢, 佢實有太早熟啦, 救命

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 fitceo 的帖子

ceo妹子:

係偉哥同呀仔呀~~~我果年29去涕媽樹團年,落左車後行過去~~涕女話,無怪個個都話佢地二個無論樣貌,行為,舉止都一模一樣,於是我叫涕女快快女,係後面偷影,我睇水~~~

呀涕女又真係幾乖幾手快~~~影完放係fb,供你地溜灠

我心諗,精人出口,笨人出手....

NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 bettylam 的帖子

2.3 我剛岩扑除~~~約左晚飯局

家:時間真係過得好快,更加難得我地由吾識咀到熟晒~~~呢種緣份真係沒法檔.....

淘淘妹妹咁早熟,
真要好小心教育.

NNN

首頁

尾頁

跳至