單親天地

跳至

首頁
23456...20

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我吾制呀,個fd+又話帶我去老蘭威 +

原帖由 yfceo 於 12-02-23 發表
我吾制呀,個fd 又話帶我去老蘭威
Chillll
我個fd 帶我去hea 一晚

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-23+21:46+我吾制

原帖由 wayso 於 12-02-23 發表
唔去老蘭,佢帶左你去賣呀...
佢帶左我去
清吧

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 01:37
佢帶左我去
清吧

你唔識say no 架
佢唔帶你去老蘭,你咪坐地頼c唔行囉...
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

引用:Quote:wayso+發表於+12-2-23+21:17+我同yfc

原帖由 fiona920 於 12-02-23 發表
祝佢今晚有意外收穫
報告:咩收鑊都冇丫

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+01:37+佢帶左

原帖由 wayso 於 12-02-24 發表
你唔識say no 架
佢唔帶你去老蘭,你咪坐地頼c唔行囉...
...
哈哈,後尾先知有"轉埸"lee 家野,結果真係去左老蘭,好多老外丫

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 13:09
哈哈,後尾先知有"轉埸"lee 家野,結果真係去左老蘭,好多老外丫:wa ...

咁..爽唔爽,正唔正呀)))))))))))

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+13:09+哈哈,

咁..爽唔爽,正唔正呀)))))))))))
哈哈,梗係爽啦
齋睇都開心

琥珀宮

回覆:有無搞錯呀))))))))))))))bk

不過對眼爽完一晚,今日公司上吾到網,悶到抽筋

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 13:20
不過對眼爽完一晚,今日公司上吾到網,悶到抽筋

...

部腦要你”停一停,抖一抖”呀,怕你流鼻血咋

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+13:20+不過對

部腦要你”停一停,抖一抖”呀,怕你流鼻血咋
吾係掛
仲頂得住既,整多幾件靚仔俾我

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 13:29
吾係掛
仲頂得住既,整多幾件靚仔俾我

有好野,彈個黎好喎...

咁你齋昅咁dry,幾點至返歸呀

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+13:29+吾係掛

有好野,彈個黎好喎...

咁你齋昅咁dry,幾點至返歸呀
好呀,我立到既實益幾件jm 既,哈哈,等我
咪hea 到成點鐘先捨得走人

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 13:38

...

拿...講過就算架啦.......
嘩...成點,返到去無比人趙咩,嘈鬼住晒..

瑪瑙宮

環保接龍勳章

dordor1207 發表於 12-2-24 13:40

係啦,趙佢啦,嘈鬼住人瞓

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+13:38+好呀,

拿...講過就算架啦.......
嘩...成點,返到去無比人趙咩,嘈鬼住晒..
...
有好野實益大家,包係我身上下一句:不過有先算啦

咁又冇俾人趙喎,佢地都瞓哂,好彩

琥珀宮

引用:Quote:dordor1207+發表於+12-2-24+13:40+係

係啦,趙佢啦,嘈鬼住人瞓
多多媽似係來趙分多過趙我喎

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

yfceo 發表於 12-2-24 13:38

...
獨食難肥... 整件黎好喎
人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+13:38+好呀,

原帖由 fiona920 於 12-02-24 發表
獨食難肥... 整件黎好喎
"難肥"?係咪真嫁?我真係要減肥喎

係喎,仲有壇笑料,我fd 話遲下幫我攪"相睇"wo

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

yfceo 發表於 12-2-24 14:02
"難肥"?係咪真嫁?我真係要減肥喎

係喎,仲有壇笑料,我fd 話遲下幫我攪"相睇"wo:joyous ...
相睇

有剩唔要記得益下我
人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

首頁
23456...20

尾頁

跳至