親子旅遊

跳至

首頁
23456...10

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Mei721 發表於 12-7-11 20:36
STAR = Shangrila Tanjung Aru

HAHA, 唔怪得上網搵唔到啦
唔該晒

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-7-11+23:

原帖由 crystalpui 於 12-07-12 發表
I SEE. 有D頭緒了....

上面 jesselton point 係公眾碼頭,suria Sabah 係 2010 新開大 shopping mall !!

而 hotel 63 就係 Sabah tourism board 對面,所以住 63 時去多 d Gaya street 食野,安排出埋島 ( 近 d 方便 d ) 到係 star 住就留係 hotel 玩 kids room , 玩滑水梯就方便好多

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:沙巴返黎喇

今次坐 star , book 3 間 mountain view , 其中一間 upgrade 唔到仲對正個碼頭地盤

一早 8:30 就䦕工

rachel    發表於 12-7-17 17:12

瑪瑙宮

好媽媽勳章

另外倆間 sea view

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

THANKS呀,好詳細

不過我老公又話去吉隆坡先
出年先去沙巴(因為沙巴同布吉好似, 我地舊年去左布吉,1月時去左BALI)
我見你都去過吉隆坡...哈哈
沙巴我想去.因為好似多野玩D...沙巴, 我出年先見啦......

瑪瑙宮

好媽媽勳章

crystalpui 發表於 12-7-12 11:35
THANKS呀,好詳細

不過我老公又話去吉隆坡先

kl 我上年去睇左螢火蟲 , 好多好令呀 ..... 如你有時間都去啦, 我覺得好值得

男爵府

陪月勳章

kkpower 發表於 12-7-3 17:17
does anyone lives in STAR and go Rasa Ria by shuttle? are there pony riding at Rasa Ria?
有呀有呀, 有pony riding, 好多小朋友排隊玩

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

剛到了沙巴,Star好正,食咗旺旺,平靚正,超多人,由Star去旺旺會經過隆美。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:剛到了沙巴,Star好正,食咗旺旺,平靚正,

原帖由 luckymother 於 12-07-17 發表
剛到了沙巴,Star好正,食咗旺旺,平靚正,超多人,由Star去旺旺會經過隆美。 ...
Yeah , 旺旺 + 富源真係 kk 必食

男爵府

我都玩完返黎喇

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-7-17 20:35
Yeah , 旺旺 + 富源真係 kk 必食

我最後都冇去到食旺旺、隆美, 唯有等下一次

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-7-12 11:23
今次坐 star , book 3 間 mountain view , 其中一間 upgrade 唔到仲對正個碼頭地盤

一 ...

我地3間都對住泳池

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-7-12+11:

原帖由 Hei3705 於 12-07-17 發表
我地3間都對住泳池
正,poolside 個邊好似貴 d ..... 我 book mountain view 個邊咋

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-7-17 21:39
正,poolside 個邊好似貴 d ..... 我 book mountain view 個邊咋

我地都係book mountain view 咋, 都奇怪個view咁正

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 Hei3705 的帖子

對住泳池應該係seaview房,可能係upgrade咗,我都係對住泳池,今晚出咗Waterfront Toscani's,因為早訂枱,坐到海邊第一行枱,個鹹蛋黃好正,食物都好好味,好值。坐咗架七人limo,收RM20,老公和囝囝話好舒服,Toscani's隔離就係不夜天。今晚Waterfront附近有節日慶典,司機話有嘉年華會。所以搭車有啲塞,返到酒店房就睇到煙花𠻹!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:回覆+Hei3705+的帖子 對住泳池應該係seavi

原帖由 luckymother 於 12-07-17 發表
回覆 Hei3705 的帖子

對住泳池應該係seaview房,可能係upgrade咗,我都係對住泳池,今晚出咗Waterfront To ...
正呀,個度 sunset super 正

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-7-17+21:

原帖由 Hei3705 於 12-07-17 發表
我地都係book mountain view 咋, 都奇怪個view咁正
明早影張相 see see 可以嗎

大宅

我地都從沙巴返來了。 我都覺得KL看營火蟲靚的,在KK看不是太多。另外,我們上神山看到世界上最大的花啊,真是太幸運了。若果你們打算去神山,一定要去看啊。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

CHLHT 發表於 12-7-18 00:33
我地都從沙巴返來了。 我都覺得KL看營火蟲靚的,在KK看不是太多。另外,我們上神山看到世界上最大的花啊, ...

神山未去過呀 , 都係早去晚番 kk 嗎 ? 要唔要係個度住一晚呀 ??

如果有 5-7 yrs 小朋友又方便上山嗎 ??

係呢, 係 kk 睇營火蟲坐咩船呀 ?? 我上次係 kl 係坐細艇 ..... 之前見人去 kk 坐大船, 有 2 層仲可以食埋 dinner 甘架 .... 感覺上比 kl 既安全 d 甘 lor

禁止訪問

畀面勳章

首頁
23456...10

尾頁

跳至