夫婦情感

跳至

首頁
23456...14

尾頁

大宅

引用:好慘呀,+你地搬野搬左咁耐,個賤男都唔追?

原帖由 lymandy 於 12-12-13 發表
好慘呀, 你地搬野搬左咁耐,個賤男都唔追?
希望你妹妹早日忘記個賤人啦
佢冇追,只係喺樓上嗰陣企係隔離望住,但又唔出聲…

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:小三衰,男人更可恥(有啲長…當故事睇就好了)

真係好賤,都唔諗吓幾傷害人嘅!祝樓主妹妹早日脫離厄運

侯爵府

小心留意亞妹情況,真係驚大細都出事

別墅

睇到個句,我一直以為自己好幸福,眼淚就流啦,我個情況同你妹妹差唔多,發現時仔仔兩個幾月,即晚走,至今七個月啦,最近收到風個九尾孤不斷問婚紗價錢,個心一直平伏唔到,隻九尾孤仲公然係facebook叫人地老公做老公,真想一巴巴煎死佢

wcpcelia  add oil  發表於 12-12-21 18:24
ha333ha  真的好過份  發表於 12-12-17 17:21
希蘇甩  我都係.....睇到個度就忍唔住.....樓主妹妹一定係好HURT好HURT!!!!!!!!!!!  發表於 12-12-17 15:23
tangbear  唔好傷心,呢D"極品"佢要比佢好了.....呢D賤男送都送唔切呀  發表於 12-12-14 16:05
shandie   女人傷害返女人.............  發表於 12-12-14 11:11

洋房

回覆:Tammylung 的帖子

複式洋房

哭了!乜心痛死了!

大宅

引用:睇到個句,我一直以為自己好幸福,眼淚就流

原帖由 HoiYing1121 於 12-12-13 發表
睇到個句,我一直以為自己好幸福,眼淚就流啦,我個情況同你妹妹差唔多,發現時仔仔兩個幾月,即晚走,至今 ...
咁賤,你應該share上fb,我會去like

大宅

P6
我知如果阿妹返去阿媽度,阿媽一定會閙爆個男人全家,而且媽咪一定會同啲親戚講個男人點衰,呢點阿妹都知呢點,因為佢仲好愛個男人,仍覺得個男人會返轉頭,於是就算幾想媽咪係身邊㩜住自己都決定唔返去…呢晚我地就上咗我三妹屋企,安頓阿妹後,我同老公、姐夫就再折返去搵呢個男人,見到佢,我問佢你究竟想點,佢既答案係:"你地都知啦!"我同佢講係,但係媽咪仲未知,就係睇你會唔會返轉頭…"佢話而家阿妹心裡都會有條刺啦!"我話:''刺就梗係有,就係等你去掹返出嚟之ma !"佢無言…我老公同姐夫不停咁話佢,問佢點解會咁…佢既答案你阿妹成日唔喺屋企,悶喎…我老公閙佢佢唔喺屋企都係為揍女啫,又唔係去咗玩,掉返轉你又得唔得丫?佢話叫過阿妹請工人留係屋企㗎?我就同佢講唔想請個外人放係你屋企嗰個係你老豆呀!你做仔既都唔開口佢做新抱又點出聲呀?佢又唔出聲…最後姐夫同老公都覺得佢唔想再講就叫佢諗清楚咩先係最重要…我地就走了…

公爵府

回覆 回覆:Tammylung的帖子

咁而家點??真係心痛,咁多年感情

男爵府

我都諗起我當日身無分文,身上只有張自動增值嘅八達通,身份証,好瘋狂咁,喊住跑出呢個家!我都以為我一直都活在幸福中!但,係錯嘅,我最終原諒咗佢,我好後悔,因為呢種畜生騙完我一次又一次,所以說,男人同你講乜都好,又跪你又認錯都好,全是大話,你心中因為愛佢而原諒佢,佢吾會珍惜,最終傷害嘅始終係自己,個種痛不欲生嘅感覺,我呢一世都吾會忘記!

obijoyce    發表於 12-12-19 16:53
tangbear  又唔係同佢十怨九仇.....點解要咁對個老婆  發表於 12-12-14 16:09
JoJoWong1234    發表於 12-12-14 14:04

大宅

爸B勳章

回覆 Tammylung 的帖子

要好好睇住你妹妹~多D陪佢...
個賤男之後有冇行動??定放棄你妹同賤女人一齊?

大宅

大宅

回覆 回覆:MichellelleBB的帖子

心同感受...

別墅

回覆:Tammylung 的帖子

賤男,你要好好睇住你阿妹

別墅

其實依家既男人究竟知唔知結婚係咩?承諾責任係咩?如果未定既唔好害人、傷害人!

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

追。。。。

男爵府

2024年龍年勳章

好心痛妹妹今次受打擊性格會有好大轉變想知妹妹係咪仲細,可以重新企起身嗎?

男爵府

你地係咪四姊妹呀? 我都有三個家姐,當日發現我老公有外遇,都係三個家姐幫我搬嘢同開導我。我好開心有3個咁錫我嘅家姐。

水晶宮

引用:P6 我知如果阿妹返去阿媽度,阿媽一定會閙

原帖由 Tammylung 於 12-12-13 發表
P6
我知如果阿妹返去阿媽度,阿媽一定會閙爆個男人全家,而且媽咪一定會同啲親戚講個男人點衰,呢點阿妹都 ...
睇你地對話,你妹老公好似無悔意,唔想留你細妹咁。不過有一點同意,兩公婆唔可以分開住。

天空之城, 快樂之地

水晶宮

我覺得個男人似係橫掂件事都揚左咯,咪算囉。似乎唔多似會想同你阿妹復合。可憐你阿妹比佢兩個搞到咁

從愛生憂患 從愛生怖畏 
離愛無憂患 何處有怖畏

首頁
23456...14

尾頁

跳至