少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Jameskey 的帖子

絕對認同,我記得我妹細个有一段時間係咁,大約6 7 歲,維持咗一年咁上下,嗰時我地唔知有佢做緊乜,就拍佢patpat stop佢,但佢而家24歲,拍過好多次拖,仍然係處女,好錫身。大大下應該唔會咁做嘅。

洋房

回覆:我個2歲女有生理反應, 點算

乜會咁架...我都要睇住個女先 係街做醜死怪

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

媽媽警惕寶寶的“夾腿綜合症”!
http://big5.ifeng.com/gate/big5/ ... /27/6014500_0.shtml

大宅

回覆 kyng3 的帖子

唔該哂

子爵府

我認識一個女孩間唔中會咁做, 伸直夾腳, 我問佢點解, 佢話阿媽教佢咁做對腳修長啲喎, 但佢係肥妹仔對腳絶對唔修長,而家我睇完你哋咁講

大宅

引用:我讀過心理學家弗洛伊德既書,好似都有介紹

原帖由 cty77 於 13-01-18 發表
我讀過心理學家弗洛伊德既書,好似都有介紹小朋友其實細個已經有性意識。黎樣對身體發育本身應該冇乜唔好, ...
我個女21個月都有呢個行為,而我細個有個鄰居教過我,所以我幾歲開始也有呢個行為,我細個在屋企邊睇電視邊做呢樣野比我老豆鬧,跟住我就在無人時才會做呢種事。我想問,應唔應該教佢唔好比人見到,包括爸爸同工人在內?佢會唔會有罪惡感?

大宅

回覆:rachel.bb 的帖子

我個人覺得黎個係1)對身體冇傷害2)好私隱既事,咁唔噻禁止,但唔好係有第二個在場做咯(除左願意同私密伙伴分享)

子爵府

其實回想起我細個都會AR 鍾意夾枕頭..
但其實當時唔知係咩..只覺得咁樣做幾舒服
媽媽係知道同埋唔比 咁佢唔係到果時我會偷偷地

首頁

尾頁

跳至