嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

以前仁安最做都係鄭e生,而家佢無做似乎其他都不太好,頭痕!

別墅

回覆:bb0826 的帖子

我而家睇丘祖麟醫生,佢最細心,同唔會開勁藥

複式洋房

我阿囡都係睇開鄭醫生,岩岩咳想book佢睇先知佢已經resign...慘慘慘~ 如果佢返黎開診所麻煩通知埋我~ thanks~

複式洋房

回覆 bb0826 的帖子

最近在這裡看見了鄭恩華醫生的訪問, 可以一起分享!
https://www.facebook.com/2Hblog/posts/565530233491580

別墅

回覆 py0803 的帖子

我個歲半b剛剛睇完朱e生,肺炎入院住左兩晚,我又覚得ok ah, 佢係好似喜歡驗這樣驗那樣但我buy, 因我比較信數據,驗左冇未好,但有就好肯定知用什麼藥醫,唔駛試!我個囝第一晩用完抗生素已即退燒,冇再發,第三日炎旨數急降就可出院了,佢都nice,可能我未試過再好的所以朱e生我acceptable lor! 在醫院我同其他mama傾都知每個醫生用薬同diagnosis 都唔同,有些bb食薬都唔退焼,好睇你夾唔夾個醫生!仁安的醫生個個都好嘅!

禁止訪問

回覆:仁安e生

大宅

回覆:仁安e生

我個囡啱啱上星期肺炎入院,睇嘅係洪之𩐳醫生。覺得佢好好,細心、專業、斷証準。之前係街睇兒科個個e生都聽吾到阿囡個肺,係佢一個聽到,仲話 \'個肺好明顯有事\'。跟住阿囡住咗3晚就番屋企。

有冇人睇過洪e生呢?

男爵府

引用:我個囡啱啱上星期肺炎入院,睇嘅係洪之

原帖由 crystal_doll 於 13-05-23 發表
我個囡啱啱上星期肺炎入院,睇嘅係洪之𩐳醫生。覺得佢好好,細心、專業、斷証準。之前係街睇兒科個 ...
未試過。咁你們有無試過劉成志?

首頁

尾頁

跳至