自由講場

跳至

首頁
23456...66

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:果然系你有你自由,理鬼你感受! +

原帖由 akyi 於 13-09-22 發表
果然系你有你自由,理鬼你感受!

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

引用:Quote:longyiu+發表於+13-9-22+12:19+人講g

原帖由 elegphobia 於 13-09-22 發表
如果有風假放, 你會想在sunday放還是在working day放?
咁問係咩意思?唔想打風,唔在於平日定星期六日!

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:天兔加油區

大宅

引用:仲係冇人敢直接答

仲係冇人敢直接答
答左又點?人人都敢答,係你太自私!你有你自由,仲咩要挑釁人?咩心態?

禁止訪問

寶石宮

引用:又黎 +

原帖由 goosema 於 13-09-22 發表
又黎
又嚟x2

大宅

回覆:天兔加油區

唔好呀我c6就算10號風球都要開工救人,真係好危險我地成家都好擔心架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由+sasa0208+於+13-09-22+發表唔

原帖由 goosema 於 13-09-22 發表
Working day 唔等如一至五呀
自私咪覺得返shift嘅唔係人囉

侯爵府

好媽媽勳章

又係LEE D POST

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

elegphobia 發表於 13-9-22 12:34
仲係冇人敢直接答
我答你, 我唔要風假, 無論邊一日

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:有潛質做hot+post +

原帖由 Ashley_ash 於 13-09-22 發表
有潛質做hot post
幫下

公爵府

好媽媽勳章

引用:慢慢推進,捱過mon

原帖由 榮盛 於 13-09-22 發表
慢慢推進,捱過mon
我唔想喎

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:goosema+發表於+13-9-22+12:35+Worki

我冇話working day等於一至5喎
咁你又攞埋sunday黎講

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:longyiu+發表於+13-9-22+12:19+人講g

如果有風假放, 你會想在sunday放還是在working day放?
邊日都唔想放,我唔要天災假,唔要有人冒生命危險,你明白未?

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

象牙宮

引用:Quote:sasa0208+發表於+13-9-22+12:28+仲係

原帖由 I9528 於 13-09-22 發表
自私自利嘅人, 要插
佢死口話無人答

禁止訪問

大宅

引用:Quote:cheungs1025+發表於+13-9-22+12:36+

你不如直接答啦

想風假在你既dayoff還是在你既working day?
打風係天災,我唔想任何日子都有,唔直接嗎?咁我問反你,你會點答?

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+goosema+於+13-09-22+發表又

原帖由 milktealai 於 13-09-22 發表
又嚟x2
奶茶媽

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:小学生的想法

原帖由 trinityau 於 13-09-22 發表
小学生的想法
我囡係小一生都希望唔好打風,因為嫲嫲爺爺係漁民

人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

首頁
23456...66

尾頁

跳至