自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:null

唔好大教壞細,讀咁多書都冇用,身教最緊要

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:今次真係 \" 好既吾靈醜既靈 \"

公爵府

引用:叫相熟同學或媽咪scan+要考個幾課俾你頂檔

原帖由 Abbie_mimi 於 13-11-11 發表
叫相熟同學或媽咪scan 要考個幾課俾你頂檔,有可能小朋友留左係學校唔記得帶啫

...
我11月8日(星期五)放學發現冇左 。

我囡11月11日(星期一)返去睇左係自己位 !!

咁放後我致電學校老師 , 老師話會叫全班同學check書包 。

侯爵府

我覺得小學女仔會比較多有機心,不過偷書,俾人發現仲衰,會吾會咁搏

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

水晶宮

做埋下三流手段咁賤格?!俾佢大個都走歪路啦

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:今次真係 " 好既吾靈醜既靈 "

子爵府

唔系咁痴呀?小學呀?有冇同學校返應呀?

禁止訪問

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔係嘛

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

咁都做得出

天生女人購物狂

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

學校都⋯

若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:上次朋友同我講+,+d九龍塘學校d家長好黑暗+

原帖由 katherine.k 於 13-11-11 發表
上次朋友同我講 , d九龍塘學校d家長好黑暗 , 會在黎緊考試測驗前d學生會偷左同學既課本 , 等佢温吾到書 。 ...
下。。。甘都得唔講真係唔知

大宅

回覆 katherine.k 的帖子

我仔讀小三臨考試前派回数學及英文小測卷溫習(因高分), 但不亦而飛, 到臨考當天英文卷自動在仔柜桶, 數學卷就那位同學還給仔仔, 這位同學之前曾問她, 她不認, 此事已擺明不想我仔拿高分.

大宅

我仔學校都有呢d情況發生, 尤其是精英班頭嗰班最為嚴重, 今年6年級直情恐怖到好似拍緊"殷環傳"

上星期都有一單, 上PE時玩跳大繩 A故意kick 到B, 試左3次都係咁, B忍無可忍打左A一巴, A冇即時投訴, 隔左2日班主任打比B媽話有家長投訴B打人, 但可笑是我地3個媽由幼稚園已經識, 點解A媽唔打比B講聲, 而直接找老師呢, B有一個缺點叫人點找中學.

其實除左呢單野, 仲有好多, 唔單止A咁衰, 佢地班仲有好幾個呢類人, 好可怕.
大家都要好起來啊

侯爵府

引用:Quote:katherine.k+發表於+13-11-11+19:11+

原帖由 VKwan 於 13-11-11 發表
呢d case聽過,另外仲有,P5-6不停投訴同自己成績差不多的同學,或插贓嫁禍,等同學操行低,從而增加自己 ...
吓,但見中學一樣要同其他校既爭,整低自己同學就一定得咩?

大宅

咁賤格

禁止訪問

子爵府

2023年兔年勳章

點解依家d人變哂質架

首頁

尾頁

跳至