母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 06奶媽第4回

我屋企冇浴缸, 所以我係玩具反斗城買左個細型泳池比希希. 不過未行下水禮, 呢幾日只係用黎比佢坐係入面玩玩具, 唔知點解佢係泳池仔可以坐得好耐. 但平時住梳化或者大床就坐唔耐.
今個星期日就係行下水禮喇. yeah...

大宅

同佢地去泳池啦...個feel差好遠架...

伯爵府

汶汶係浴缸度玩過好多次水啦... 戴頸用水泡自己游就係第一次... 下水禮係YMCA個泳池啊!! BB越細個游水就越容易接受, 大大下反而識驚!

汶汶下水禮 (做緊客串示範, 抱住我的唔係媽咪)

大宅

hi...
i am back....
why i need to change the password to log-in bk ?-(

大宅

hello!!!放完假...
e.......... bk 轉左咩...
唔係好習慣tim

大宅

no body here today:(

大宅

嘩, 而家bk咁麻煩嫁, 個新版面真係睇唔慣.
我呢幾日, 上黎上去都上唔到bk, 諗住佢趁放假維修個網. 點知今日都上唔到, 先至由yahoo再search, 重新click入黎, 先入到bk. 激死!

不過我呢幾日真係好忙, 我喺71大日子將懿懿搬左去隔離房. 將書櫃全部搬晒出廰. 感恩係佢好快適應左間房, 仲好開心有成個地下玩.
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

大宅

b1,
唔該晒, 咁我都放心d. 好耐冇見你上黎喎!

原文章由 B1 於 07-6-28 10:53 發表

正常呀, 證明佢排泄系統好好囉
只是腸胃未適應新食物, 慢慢會越來越少渣, 變綠色..
我囝囝試過出產3色雪糕, 亦試過粟米粒無咬過原粒出返黎
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

別墅

大家好! 我想知如bb唔飲母乳.你們會比什麼她/他 飲?? 因我仔仔17個月大了.想日間不飲母乳. 但試了一些奶粉.飲了後兩小時即痾爛爛屎屎. 這樣是否對奶過敏 因不飲奶又沒有痾了.

大宅

hihi... good morning

男爵府

新版面好唔掂呀!點睇唔到最新的post?!張大頭相又扁哂!

大宅

點解我睇唔到d 新post架

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊