親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+redelmo+於+12-09-21+發表乳

原帖由 Pekkle_bon 於 12-09-21 發表
我上網看了,亦用 G Map 睇實景,乳牛那間寫三分鐘到大街,我係G Map 實景行好大段路,所以想求証一下。

...
G map話行三分鐘,差唔多啦!

大宅

him-bb 發表於 12-6-3 22:06
我就只有二人去,我包了髙雄至墾丁來回,第二日就上午十點至晚上八點用一天,第三日就一程送去海生館,你可 ...
可否給我包車資料?謝!

珍珠宮

引用:Quote:him-bb+發表於+12-6-3+22:06+我就只

原帖由 yijing 於 12-09-23 發表
可否給我包車資料?謝!
希望你啱用啦

大宅

回覆:him-bb 的帖子

多謝him-bb 的租車資料,今天星期日send email比佢地check價錢,好快就回覆了!而且好details呀!thanks!!

珍珠宮

引用:多謝him-bb+的租車資料,今天星期日send+em

原帖由 GLAU530 於 12-09-23 發表
多謝him-bb 的租車資料,今天星期日send email比佢地check價錢,好快就回覆了!而且好details呀!thanks!!

...
你預備幾時去呀,預好行程玩開心D

大宅

好媽媽勳章

你好, 我一家4口(9歲+3歲)+姑仔, 共3大2小, 12月底去高雄+墾丁4日, 早機去, 晚機返, 想墾丁住2晚+高雄住1晚, 是否一定包車好? 可否pm資料, thanks.
住宿有沒好介紹呢? 12月底天氣會否好冷? 第一次去台灣, 有什麼要留意?
many thanks.

珍珠宮

引用:你好,+我一家4口(9歲+3歲)+姑仔,+共3大2小,

原帖由 YuHangMum 於 12-09-27 發表
你好, 我一家4口(9歲+3歲)+姑仔, 共3大2小, 12月底去高雄+墾丁4日, 早機去, 晚機返, 想墾丁住2晚+高雄住1晚 ...
我未試過12月去台灣 不過應該跟香港差不多

珍珠宮

回覆:懇丁高雄返黎啦

懇丁我只去過一次 基本我去既地方都P0上去了 亦多謝其他Jm回來報料 你都可參考下

複式洋房

回覆 YuHangMum 的帖子

12月去墾丁係淡季, 無得玩水, 不如考慮下去高雄的義大。

我記得試過10月中去, 因為已經過左夏天, 南灣好多民宿都無開, 我BOOK果間仲話如果無人BOOK, 佢地都會返高雄住, 有人BOOK先入墾丁, 所以當時感覺都幾冷清。

大宅

好媽媽勳章

回覆 bbwang 的帖子

多謝你的意見

首頁

尾頁

跳至