跳至

首頁

尾頁

大宅

yufawong

到時見la!

我都去洗白白law, bye bye
希望每個人都開心, 健康, 善良!

大宅

yufawong

做媽咪真係好偉大架, 成日為d細, 放棄份工, 我就唔可以law, 因為老公收入唔穩定, 睇下遲d收入好, 才可考慮為左個細, 唔做law

別墅

yufangwong & bonnie,

你哋就好啦, 囝囝可以編埋同一班, 第日真係要多多交流.

複式洋房

其實, 依家我地都係入不敷支架, 都可能兩三年內, 我會出番去工作話唔埋, 視乎情況啦!

好似保良局, 每年都會有機會再編過班, 津媽, 我地d細路仍有機會同班的, 保持聯絡吧! 到時, 好多野請教大家呀!

到時要交換下

[ 本文章最後由 yufawong 於 07-7-19 23:10 編輯 ]

當將你的事交託耶和華,並倚靠祂,祂就必成全。     (詩 37:5)

複式洋房

好媽媽勳章

原文章由 bonnie_swk 於 07-7-18 23:42 發表
Hello Yufawong & 津媽
我仔仔報左科學小天才, 設計玩具DIY, 速算, 同一d只係返一堂0既活動

註冊果日, 我報左小一托管, 我問接待處小姐佢話有補習架, 不過如果人多, 學校會抽籤

仔仔係1B班, 同唔到你女女 ...

bonnie_swk,

我個仔都是在仁愛堂報咗 '科學小天才', 他話今日好好玩.

大宅

yufawong & 津媽

你地諗住簡d勿野書比囝囝囡囡讀呀
我pm電話比你

原文章由 yufawong 於 07-7-19 12:55 發表
其實, 依家我地都係入不敷支架, 都可能兩三年內, 我會出番去工作話唔埋, 視乎情況啦!

好似保良局, 每年都會有機會再編過班, 津媽, 我地d細路仍有機會同班的, 保持聯絡吧! 到時, 好多野請教大家呀!

...

大宅

ivc827

囝囝都話好好玩, 可惜佢遲到, 因為印印揾唔到課室, 咁橋老師又買留左一份教具, 話下堂補回, 佢真係好鐘意喎, 講返個過程同畫埋比我睇, 似模似樣咁, 睇0黎我冇揀錯小一保梁下law, 因為學校都注重科學方面
咁你仔仔讀邊間小學架
原文章由 ivc827 於 07-7-19 14:19 發表

bonnie_swk,

我個仔都是在仁愛堂報咗 '科學小天才', 他話今日好好玩.

大宅

yufafong & 津媽

我去左陳炳記問價, 校服加運動衫合共$149起, 線衫$60幾起, 約多做一套校服要大約$80, 要視小朋友 size 收費
同埋有網友建議, 最好去埋學校提供0既校服供應商問價, 咁你地問左未呀 我記得有添記, 同域多利(屯門區)

複式洋房

我未問亦不打算問, 因教會姊妹的一對囝女讀保梁已有超過六年時間, 女都上了中學啦, 一句話已勝過自己四出跑腿, 而且, 姊妹湊對囝女都好企理, 建議得就信佢, 佢仲叫我買運動鞋, 只需用一般的便可, $100樓下就得啦喎, 保梁校風都建議d家長簡僕d, 一於照足保梁方針, 讓囝囝加倍歸屬感.

你地點睇?:loveliness:

bonnie, 我都pm咗電話比你.

[ 本文章最後由 yufawong 於 07-7-22 23:13 編輯 ]
當將你的事交託耶和華,並倚靠祂,祂就必成全。     (詩 37:5)

大宅

yufawong

已收到pm
咁你唔格價, 又買左未呀 咁你d教會姊妹, 講陳炳記d校服有勿野好呀, 質料好, 耐用, 價錢合理
運動鞋, 通告寫要買厚身網球鞋/羽毛球鞋喎 , 我唔記得係網球鞋/羽毛球鞋tim

原文章由 yufawong 於 07-7-22 23:12 發表
我未問亦不打算問, 因教會姊妹的一對囝女讀保梁已有超過六年時間, 女都上了中學啦, 一句話已勝過自己四出跑腿, 而且, 姊妹湊對囝女都好企理, 建議得就信佢, 佢仲叫我買運動鞋, 只需用一般的便可, $100樓下就得啦 ...

複式洋房

教會姊妹話陳炳x, 同美樂豐xx質料差唔多, 價錢亦很合宜,

另外, 運動鞋一事, 我常常碰見d保梁學生, 佢地著緊個d, 都只不過係一般的白波鞋, 我有問過鞋店, 厚身羽毛球鞋係d傳統的白布鞋, 仲係個隻綁帶的tim, 我會買白波鞋, 屯門吉之島最近都做緊好多
promote, 去睇睇啱唔啱你.

大宅

yufawong

如果白波鞋都無問題, 咁仔仔買左對新0既, 應該仲0晏著, 唔洗買住, 而校服, 我都問咁蛇仔蛇女媽咪, 等埋回應, 我就去買law
你諗住幾時買校服呀

原文章由 yufawong 於 07-7-24 22:19 發表
教會姊妹話陳炳x, 同美樂豐xx質料差唔多, 價錢亦很合宜,

另外, 運動鞋一事, 我常常碰見d保梁學生, 佢地著緊個d, 都只不過係一般的白波鞋, 我有問過鞋店, 厚身羽毛球鞋係d傳統的白布鞋, 仲係個隻綁帶的tim, ...

複式洋房

快會去買了, 我帶囝囝出開去行街的話就會買, 可能本星期尾或下週吧, 擔心遲d會多人迫.

[ 本文章最後由 yufawong 於 07-7-26 03:37 編輯 ]

大宅

BB 尿片 ,milk

hihi
i
have

1)美國雅培心美力1900g
exp:31/10/2008

3)惠氏1-金裝愛兒樂900g(exp:28-2-2009)x6
4)惠氏2-金裝健兒樂900g(exp:28-4-2009)x6
5)A+2 900g(exp:19-2-2009)
6)A+3 900g (exp:28-3-2009)
TUEN MUN 交收
尿片
1)妮飄M60片4包

2)Pampers S66片4包

TUEN MUN 交收
BB床,BB車, 餐椅,學行車,BB監聽器,學行繩,揹打.…….
二手bb用品:http://photos.yahoo.com/childyeung
TUEN MUN 交收
請自行出價

首頁

尾頁

跳至