自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 qoo_pooh 於 08-7-27 08:40 發表
yan511229,

想問你是不是說那間店-愛我寶寶888 ?
我昨晚都剛剛同這間店買了157張碟,
他又是收我$50運費,
我以為我買得多才要這麼貴,
原來是呃運費嗎 ?!
怪不得我問他幾錢續重,
他都答不到我
等我今天再同賣家說用宅 ...

我都係送住宅既,都係收$50 ,不過佢都冇問我係咪送住宅,我都有問過佢首重同續重幾多都冇答,都唔知佢係咪幾重都係收 $50呢???你地係咪都係用天天速遞呀???

男爵府

有冇人知邊間速遞公司會運送有電芯的東西, 因為順豐唔肯送.

別墅

新手訂貨, 有o野想請教:

買成人水靴, 想寄到住宅, 請問用邊間寄貨好呢

子爵府

畀面勳章

原文章由 cindy723 於 08-7-27 00:12 發表

我總共 55隻碟都係收$50 運費,我諗佢真係呃人,我唔知會係咁,sorry ,我知順豐係唔收碟架,我又唔知仲有邊間速遷,所以佢話用天天,我就用囉!!我好似害左你呁,對唔住呀!!! ...

我冇覺得你害左我,係我自己麻鬼煩嫌佢運費貴ja,我買幾隻碟都係四十幾運費要5十幾唔抵嘛,佢仲話住宅我住呢度屬偏遠即係五十再要加唔知幾錢wo...今日再同佢講佢係咁自動回覆我「(自动回复)我正在忙着发货.现在不在电脑旁有事请留言!祝你好万事如意! 」我都唔知點好 因為我朋友知道匯通都會送碟我同左佢講佢都冇回應過我囉...

子爵府

畀面勳章

原文章由 qoo_pooh 於 08-7-27 08:40 發表
yan511229,

想問你是不是說那間店-愛我寶寶888 ?
我昨晚都剛剛同這間店買了157張碟,
他又是收我$50運費,
我以為我買得多才要這麼貴,
原來是呃運費嗎 ?!
怪不得我問他幾錢續重,
他都答不到我
等我今天再同賣家說用宅 ...

我今日同佢講左成日野,佢都唔應我~可能好似我c6話齋佢嫌我姑寒死唔肯比運費佢仲同佢理論所以玩我掛
因為我買野一向運費到付,咁佢死唔肯講好耐先肯...咁好啦到我一直未收到問佢佢又話冇快遞收碟,咁佢係咪未寄就唔應該按左已發貨丫...今日同佢講野仲要不停自動回覆,激死我

子爵府

畀面勳章

原文章由 wingyee_ma 於 08-7-27 00:39 發表
yan511229,

你照cindy 方法做...再唔得打去淘寶香港office 度問.
你唔好怪Cindy 呀~我諗佢都唔知尼個買家係呃運費.

我唔會怪佢呀~佢昨晚仲好詳細咁pm同我傾教我點搞tim,我多謝佢就真

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原文章由 IwanMum 於 08-7-27 09:52 發表
yan511229 :

I also want to buy the disc from 愛我寶寶888 before, but he told me he cannot type Eng and the disc varities is not much, so I buy from another seller.

想問妳最後搵左邊個seller, 因為我都想買比亞仔, thanks!

子爵府

畀面勳章

原文章由 cherryma 於 08-7-27 20:55 發表

想問妳最後搵左邊個seller, 因為我都想買比亞仔, thanks!

愛我寶寶888<<一直都係呢個,我未搵第二個喔!因為我始終唔信佢會為左我令佢間店有污點掛,所以唯有再等多日...

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原文章由 yan511229 於 08-7-27 21:16 發表

愛我寶寶888<<一直都係呢個,我未搵第二個喔!因為我始終唔信佢會為左我令佢間店有污點掛,所以唯有再等多日...

希望妳順利收貨啦, 咁妳最後運費係唔係到付呀?

子爵府

畀面勳章

del...重複!

[ 本文章最後由 yan511229 於 08-7-27 23:41 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

del...重複!

[ 本文章最後由 yan511229 於 08-7-27 23:42 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

原文章由 cherryma 於 08-7-27 23:05 發表

希望妳順利收貨啦, 咁妳最後運費係唔係到付呀?

我話係~但其實佢寄左未都未知,問極佢都冇應我只係不停自動回覆...

大宅

各位,
我想問下係淘寶買左野後点換積分? 我試過click入"我的優惠卷"跟住入"支付寶交易号", 但每次都話換領時間由12:00 ~ 24:00, 我試過12:01分入, 又話今天換領己超過人數?
我淨係想我下次買野時用積分减d, 係唔係我搞錯左呢?
請指教!

大宅

原文章由 cherryma 於 08-7-25 21:01 發表
QUOTE:
原文章由 cindy723 於 08-7-24 15:25 發表

English Time 係呢套!!http://auction1.taobao.com/aucti ... 1b4fc1f3bc6f7.jhtml

想問套English Tim ...

這些都是"老翻", 是刑事的!你們要小心考慮...

首頁

尾頁

跳至