親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

CrabPincers 發表於 16-8-5 11:39
提大家,如果在海豚島玩,叫工作人員幫你們影movie, video同相一樣價錢,幫你燒埋dvd, 抵好多,我們玩四驅 ...

?$

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

232 發表於 16-8-5 12:39
?$

第一張好似23.9,之後一張19.95(?),video和相一樣

我們買相都用左千幾元

公爵府

回覆樓主:

今日食左marriot seafood buffet, 講真 野食無gc的qt 多款,但蠔都有熟同生兩種,好鮮,大隻,有蝦,蟹,帶子,煙三文魚,甜品同熟食種類不多,以5pm -7pm時段59元黎講,我會要求不高,但我食7點就要69澳元

但又我們岩岩去完海豚島返出黎,返到酒店已經6點幾,費事再出黎搵食,我又覺得ok既

如果不食蠔,真係無必要黎食

大宅

CrabPincers 發表於 16-8-5 18:42
今日食左marriot seafood buffet, 講真 野食無gc的qt 多款,但蠔都有熟同生兩種,好鮮,大隻,有蝦,蟹,帶 ...

請問係咪citrique? 我上網book 左星期一但唔見有分時段喎?
小朋友喜歡食buffet, 有其它推介嗎?
謝謝

公爵府

bearbeargo 發表於 16-8-6 08:29
請問係咪citrique? 我上網book 左星期一但唔見有分時段喎?
謝謝

我是brisbane marriott 呀,我只食過兩間,一間在gold coast 既qt, 另一間就是brisbane marriott

至於早餐skypoint的breakfast buffet貴在個view

公爵府

bearbeargo 發表於 16-8-6 08:29
謝謝

this one

子爵府

CrabPincers 發表於 16-8-5 18:42
今日食左marriot seafood buffet, 講真 野食無gc的qt 多款,但蠔都有熟同生兩種,好鮮,大隻,有蝦,蟹,帶 ...

brisbane有咩地方去???

大宅

CrabPincers 發表於 16-8-6 08:44
this one

Got it, many thanks

伯爵府

CrabPincers 發表於 16-8-5 07:46
exactly 我是4個大人,我兩個不算是小朋友,我自己同酒店book, 講明4大,佢offer比我double beds room, 一 ...

so a good news, 酒店消費可以儲 miles,係咪比 asiamiles no 佢就得?
我諗緊 AUD3k 夠唔夠用,如果少碌 card

子爵府

CrabPincers 發表於 16-8-6 08:44
this one

有冇ekka

http://www.ekka.com.au/ekka-information/ekka-dates-2016-2019

公爵府

232 發表於 16-8-6 09:46
brisbane有咩地方去???

無地方好去,只是去左queen street mall附近行左幾個鐘,我在brisbane時間不長

公爵府

dorchiu 發表於 16-8-6 12:21
so a good news, 酒店消費可以儲 miles,係咪比 asiamiles no 佢就得?
我諗緊 AUD3k 夠唔夠用,如果少碌 ...

要before到之前,申請左marriot rewards先,我是send email去開ac的

公爵府

dorchiu 發表於 16-8-6 12:21
我諗緊 AUD3k 夠唔夠用,如果少碌 ...

我帶左4千幾去,用剩二千左右,但我好多都是香港比晒錢,包括local tour, shuttle, 酒店錢

子爵府

CrabPincers 發表於 16-8-6 18:57
無地方好去,只是去左queen street mall附近行左幾個鐘,我在brisbane時間不長
...

queen mall有咩行??
我聽日去sputh bank patklands

子爵府

232 發表於 16-8-6 19:34

south

公爵府

232 發表於 16-8-6 19:34

無乜特別,我們買左d手信和去supermarket, 基本上brisbane只是路過,無特別去plan行程

子爵府

CrabPincers 發表於 16-8-6 22:12
無乜特別,我們買左d手信和去supermarket, 基本上brisbane只是路過,無特別去plan行程
...

你幾時走?
係gc or bne 返hk?

公爵府

232 發表於 16-8-7 05:51
你幾時走?
係gc or bne 返hk?

昨日返左香港了,在brisbane返

子爵府

CrabPincers 發表於 16-8-7 08:20
昨日返左香港了,在brisbane返

咁快?!
幾多日?

公爵府

232 發表於 16-8-7 08:23
咁快?!
幾多日?

我14日架啦