自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

回覆:好滿足!有排都唔使買保暖衣

Thx

珍珠宮

畀面勳章

楠 發表於 14-2-18 18:12
http://www.marksandspencer.com/
thx

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 DebuPegg 的帖子

係咪又係FB like M&S就知幾時有折咁?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

上次買明明話仲有貨,訂十幾件,先收到3件,仲要分2次寄,收左2次運費,其實係咪我程序做錯左? 我果陣買3-4,4-5

公爵府

男爵府

引用:Quote:原帖由+楠+於+14-02-18+發表本帖最後

原帖由 Dnine 於 14-02-19 發表
Heatgen幾折?
無chk heatgen,因為我覺得heatgen無呢隻咁暖,你自己chk下。
我買左兩件7-8heatgen 係因為佢果陣做offer €2.1一件

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

男爵府

引用:回覆+DebuPegg+的帖子係咪又係FB+like+M&S

原帖由 vicky 於 14-02-19 發表

你喺佢個網reg左做member,有discount就會email你

男爵府

引用:上次買明明話仲有貨,訂十幾件,先收到3件

原帖由 yi.yi 於 14-02-19 發表
上次買明明話仲有貨,訂十幾件,先收到3件,仲要分2次寄,收左2次運費,其實係咪我程序做錯左? 我果陣買3-4 ...
咁咪好貴
我而家個order都分開左兩個shipments,我email仲問佢會唔會收多次運費,等緊佢覆

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

引用:就係因為無論買幾多都係15英磅運費,我舊年

原帖由 豬Bmama 於 14-02-19 發表
就係因為無論買幾多都係15英磅運費,我舊年已經幫我兩個3yrs & 5yrs仔仔買背心、短袖、長袖底衫加底褲買到1 ...
15英磅送至HK?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+yi.yi+於+14-02-19+發表上次

原帖由 於 14-02-19 發表
咁咪好貴
我而家個order都分開左兩個shipments,我email仲問佢會唔會收多次運費,等緊佢覆

...
會收2次運費,不過我果陣少,所以2次每次都收唔足15磅,你試下入返自己個acc 睇,有寫運費

子爵府

引用:回覆+DebuPegg+的帖子係咪又係FB+like+M&S

原帖由 vicky 於 14-02-19 發表

Registered, 間唔中會收 email update

男爵府

引用:Quote:原帖由+楠+於+14-02-19+發表咁咪好貴

原帖由 yi.yi 於 14-02-19 發表
會收2次運費,不過我果陣少,所以2次每次都收唔足15磅,你試下入返自己個acc 睇,有寫運費

...
自從佢呢幾日改左版面,我就入唔返我個ac.

男爵府

引用:+本帖最後由+楠+於+14-2-18+18:22+編輯+\\+

原帖由 於 14-02-18 發表

長袖thermal around 145
我買$200尾仲要員工價,

好,買多少少,下年著,冇咁赤

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+yi.yi+於+14-02-19+發表會收2

原帖由 於 14-02-19 發表
自從佢呢幾日改左版面,我就入唔返我個ac.
試下用電腦入

首頁

尾頁

跳至