美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個美容司叫我唔好咁後生做,等老d,d skin”dum”定先做

大宅

依家唔洗等到"dum"喇,唔同以前D紋眉,依家繡、柔眉三兩年都褪色喇。
原文章由 fishmay 於 08-12-29 16:27 發表
我個美容司叫我唔好咁後生做,等老d,d skin”dum”定先做

大宅

認識瑞士牛牛第一回

有冇人知而家奵屋整條眉約幾錢?

大宅

我都係小柔到整左效果好好唔講人地都唔知我自己都好滿意

大宅

好媽媽勳章

點樣booking (小柔), 她的website好似無電話no.

別墅

原帖由 anita312 於 08-12-29 01:40 發表

anybody in this few months go to
鄭明明個間CMM度整眉? any comments?
i still have no time to call 鄭明明個間CMM to ask
the price?

我剛於眉型堂做完 .... 佢地叫 "羽秀眉" .... 我第一次做咋.... 做完都幾深色 ... 但係過左一個星期左右 .... 就淡左一半 ..... 好自然 ....而家唔駛再擔心劃得唔好..... 想再深色, 又可以依眉型加色 ...

別墅

原帖由 cycheung 於 09-1-7 17:17 發表

我剛於眉型堂做完 .... 佢地叫 "羽秀眉" .... 我第一次做咋.... 做完都幾深色 ... 但係過左一個星期左右 .... 就淡左一半 ..... 好自然 ....而家唔駛再擔心劃得唔好..... 想再深
色, 又可以依眉型加色 ... :iloveit ...

URGENT!Can you tell me which branch did you go to?and find which of the staff help you to do
the eyebrown?how long did the eyebrown making soft and the colour be fine more,
how many days? thanks!

別墅

:lol:
原帖由 cycheung 於 09-1-7 17:17 發表

我剛於眉型堂做完 .... 佢地叫 "羽秀眉" .... 我第一次做咋.... 做完都幾深色 ... 但係過左一個星期左右 .... 就淡左一半 ..... 好自然 ....而家唔駛再擔心劃得唔好..... 想再深色, 又可以依眉型加色 ... :iloveit ...

Waiting for your reply,URGENT:lol:

禁止訪問

有相看...洗眉

民房

眉型堂

don't go to 眉型堂 (CMM), their service was bad, and the result was horrible, it's my third day of 洗眉, and there still redness and all the eyebrow hair turned white which I was not told beforehand. What is worst is the colour of my eyebrow is even darker than before.

別墅

原帖由 anita312 於 09-1-7 22:41 發表

URGENT!Can you tell me which branch did you go to?and find which of the staff help you to do
the eyebrown?how long did the eyebrown making soft and the colour be fine more,
how many days? thanks! ...

sorry .... long time not come here la.... i went to TST shop - Mrs Kwok ... u need to book ... she's very busy & sometimes not in HK ga ....

I think around 1 week la

別墅

原帖由 cycheung 於 09-1-18 10:41 發表

sorry .... long time not come here la.... i went to TST shop - Mrs Kwok ... u need to book ... she's very busy & sometimes not in HK ga ....

I think around 1 week la

anyone go to Ting House for made the eyebrown?
how much did they costs?

大宅

好媽媽勳章

你要在yahoo拍賣買佢的product, confirm後就有tel. no.

原帖由 pi_pi 於 09-1-20 00:01 發表
點樣booking (小柔), 她的website好似無電話no.

洋房

洗眉後可以正常緊返工嗎?

洗眉後可以正常緊返工嗎?會傷silk?

大宅

我約了小柔今個星期柔眉呀, 有d緊張, 同埋驚痛呀!!

我想問吓柔眉既過程大概係點樣架?

要幾耐先至甩焦呀?

整完後點樣護理?

希望整過柔眉既sis分享吓, 太多問題...唔好意思呀~

tks!

禁止訪問

大宅

我前年去奵屋"柔眉", 約3千大元!!

大約等3個月先約到, 到做果日要去見下"丁小姐"比佢consult下我條眉, 佢會問清楚你想要边款型, 什麼色, 跟住會一針一針拮落你條眉到, 會流血的!! 一路做一路會比塊鏡你睇ok唔ok, 做完哂後你會覺得好深色, 好實色, 都好核突, 先埋要成10先可以見人呀, 但10日之後, 真係好靚好自然, 做到好似一條一條生出來一樣!!

但謹記 : 要預留多日假等唔好咁樣丙去見人呀, "補"都係呀!

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

我已經去小柔度柔左眉lu!已經五日,而家進入結焦甩焦期,So far 情況幾好
程序包括:
1/畫眉型-可以改到已自滿意為止
2/揀顏色-小柔會比賽好多意見
3/開始柔眉,開始時有d痛,但可接受。
4/小柔詳細講解往後一星期的護理程序及注意地方。
過程大概一個心半小時(包括過程中照鏡及修改)

小柔很細心,手工很好。他是住家式的。所以收費不貴。值得推介。 (不過要點耐性聯絡他 )

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至