潮流時尚

跳至

首頁
34567...53

尾頁

複式洋房

Re: 用咩L.V袋?

Chilli,

個顏色真係好似mustard, 但今日個sales叫個色做beige, small josephine 今季得1隻新色!

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chilli:
好似有墨綠色呀!

珍珠宮

醒目開學勳章

Bella123^^
可唔可以影張相黎睇吓?? beige 會唔會好淺色呢??
我上 web site 睇過, 都搵唔到你講呢隻色 係呢, mini monogram 要點保養? d 皮好似好易wo jo!!

我而家心思思又想買 josephine!! small josephine 拎上手係咪好似 speedy 25 咁上下大??

csnkennis ^^
墨綠係咪 dark khaki??

複式洋房

我所謂的mustard colour 就好似食燒肉的黃芥辣!

珍珠宮

醒目開學勳章

黃芥辣??!! 咁 yeah!!!

咁你而家呢個 beige 都好似黃芥辣咁既色??

複式洋房

yes! I called it mustard, but the sales girl called it beige. The colour is so nice, it is very good for summer.

珍珠宮

醒目開學勳章

tks ! i will go to the shop to have a look!

複式洋房

chilli,
take a photo to let you see the colour! Wait for a while, ok? 係呀! 好淺色, 要好小心用! 你知唔知如果mini monogram dirty了應該怎樣清潔呀? 我有個alma long 都幾 dirty, 怎清洗好?

珍珠宮

醒目開學勳章

Bella123
tks !!!

我都想知點打理個袋呀???
所以我唔會買太淺色, wo jo 咗就好肉酸了!

複式洋房

chilli,
你如果想去shop 看看, 去金鍾呀, 果到仲有一隻! 其實small josephine 真係幾靚同斯文, 所以我都 give up 無買 CD hand held. 不過我覺得 大 size josephine 就無咁靚啦!

珍珠宮

醒目開學勳章

我住係法國 ga, 諗住年中返 hk 前去買.

CD 我唔鍾意, 太娘!!

大宅

chilli,
其實我覺得lv d 袋多數都唔輕啦, 仲放太多野呢, 實會好重...
係呀, 其實我冇試過呀, 我唔憤氣條帶要加1500 蚊嘛, 以前試過唔駛架... :-x 所有頭先買左另一隻啦...
viva-cite pm...
e..你又試買josephine 啦, 你o個邊幾錢呀, 條帶一齊買埋定點架???

大宅

bella,
你買左呢隻新色呀....夏天用係幾易襯衫o既...不過,你真係要小心d 呀, 唔係一污漕o左就麻煩...

大宅

snoopyy,
我就同你反而, 我高大呀....所有成日都驚咩細袋會怪怪地, 但係又唔想用d 大袋喎...因為個袋大呢, 又會唔覺唔覺咁放多d 野, 又重......

珍珠宮

醒目開學勳章

你地覺得邊隻色靚 d??

1) 墨綠

2) khaki

大宅

chilli,
嘩...真係各有各有靚喎....
好難揀呢......

珍珠宮

醒目開學勳章

barkley
邊款係 viva-cite pm?? 有冇相睇呀??

我呢個 weekend 都唔得閒, 應該 4月先去 lv shop, 我仲未決定買邊款 ga, 如果買 josephine 我一定唔加長帶 (佢送埋就無所謂) !

我會買筆 & boulogne! 但 mini monogram 就考慮緊買邊款好!

大宅

chilli,
m.....唔識講係點呀...細既,斜咩o既...monogram o黎.... ....係我第一個monogram....
4月會唔會再貴d 呀.......係呀, 要加錢真係制唔過....
hahah..boulogne 你就一定會買啦.....m...mini 都冇出到新款, 係新color 囉...

珍珠宮

醒目開學勳章

原來係 monogram....但我都係搵唔到, 邊款呀 :-x
web 有冇 show 出黎 ar??

boulogne 我愈睇愈鍾意, hk 多唔多人用??
唔知我大住個肚 "咩" 得好唔好睇呢??
我而家揀定几個款, 到時睇吓邊個好睇就買邊個啦!!

原來 mini 冇出新款, 只係出新色!
咁你覺得邊隻色最好睇呀??

大宅

有呀, 我o岩o岩上去睇過, 不過佢個web 都唔整..好似冇人update 咁...
香港都唔算多人呀....佢其實係唔係可以斜咩架, 頭先我話想要斜咩, 個sales 都介紹佢....到時試o下邊個好睇先啦, 有時試左上身又唔同....
係呀, 只係新色咋....我自己就鍾意墨綠, 好似型d 咁....

首頁
34567...53

尾頁

跳至