夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

回覆:超底線!!!

我宜家先見到呢句
你咩男人嚟架,講姦外母都可以講笑架咩
你有冇搞錯,唔好做男人啦
離晒譜

luck_tang  x4  發表於 14-8-27 16:29
翠B  x3  發表於 14-8-20 02:56
柏架山莊  x2  發表於 14-8-17 17:23

翡翠宮

引用:有講 系同你講笑咁講

原帖由 nsrpgm3 於 14-08-17 發表
有講 系同你講笑咁講
講笑

你覺得好好笑呀

你夠膽就係你外父面前講呀,我話你有種,你依架係你老婆面前講,擺明蝦老婆喇,如果我係你老婆,我就話比我阿爸聽,睇下佢打唔打死你呢個好女婿呀,到時邊個無面~

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:回覆 nsrpgm3 的帖子一切到此為止!不會再回

原帖由 So2013 於 14-08-17 發表
回覆 nsrpgm3 的帖子

一切到此為止!不會再回復!也沒話和你說
其實你只想老公體諒你為家庭付出,一句肯定,一句多謝,可能你就咩氣都無,仲好可能甘心命抵咁去捱。

男人,你自己媽媽你對惯當然無壓力,但對一個女人來講就不同了,你試下同一個唔就人的外父或外母住下,你就知幾不容易。或許你係夾心人,無可能鬧媽媽,但也不能鬧老婆,你老婆跟你同床,你更應清楚佢,你老婆可能只想你代你媽說聲對不起,或講句抱歉要佢受氣。

你老婆生氣也不無道理,佢打你唔啱,但你打佢就只會令佢更嬲。
女人被打今的很心傷,我都俾老公打過一巴,我同老公十八年了,係拍拖兩年時,我係一個情緒好大好公主的人,因為吵架隨時打佢踢佢,我被父母情緒加寵壞而養成的習慣,在好多次後,有一次係大街到,我打了他一耳光,可能太侮辱男人了,本能地他還了我一巴。及後當然有分手之類。

樓主,你不懂處理情緒,我感覺是真的,因為你壓力大無助,不停哭是沒有用的,離婚也只不過係逃避。

男人需要女人支持,女人需要男人愛錫。

我自己改善到情緒失控,跟老公十八年了,可以大膽講句,還手可能係條件反射,亦未係你講得咁豬狗不如,打人發洩心中不安感係好錯好錯的事,你也傷過老公好多次心。

為小朋友好,平心靜氣傾下,大家都抱住自己不是聖人所以唔識,一齊去改進。

一點點意見

florapooh  講得好!共勉之!  發表於 14-8-19 01:02
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

洋房

就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登開個AC來應戰
請繼續放馬過來

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登

就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登開個AC來應戰
請繼續放馬過來
你同邊個鬥老婆仔女一家都係你的,你打爛晒唔要都無人著緊喎

sunflower  贏左場交,輸左頭家   發表於 14-8-20 14:18
bebe12hk    發表於 14-8-20 13:44
JP930  講得好:excited   發表於 14-8-20 13:17
翠B  佢對號入座咁解   發表於 14-8-20 02:58
貧窮媽媽  咪係,拗贏晒又點   發表於 14-8-20 01:49
小manman  係囉~  發表於 14-8-17 18:22
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

忍一時風浪靜 退一步海闊天空。總會有晴天。

子爵府

姦老婆呀媽嚟激死老婆都講得出,仲話講笑,好離譜囉!

如果有人咁同佢講,唔知佢識唔識笑呢?

男爵府

樓主支持你,你老公好惡心,單一點對你吖媽果d行為同語言就知道佢唔要得,你仲後生,加油!

luck_tang  x2支持你走!  發表於 14-8-27 16:33
mrhappy123  自己媽忍讓但走去鬧人   發表於 14-8-20 07:33
nsrpgm3  你真系好了解我  發表於 14-8-17 18:13
做人,5好難为自己

子爵府

引用:就系系度見咁多keyborad+判官++++我先特登

請繼續放馬過來
請自己想清楚:有什麼好戰?
老婆同個女係邊個既?
佢地係你既敵人?
喺呢到戰贏綱上既陌生人有用嗎?

男爵府

回覆:nsrpgm3 的帖子

希望大家能暫時停止對話,冷靜下來,想想對方既好處,想想自己既不足,充滿怒火既對話,只會互相傷害。傷害得最深的,不是手持利劍,而是口出利刃。

出言不慎,有如利刃傷人;智者的口,卻常療癒他人。

nrjowepq  善 哉  發表於 14-8-17 18:59

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 nsrpgm3 於 14-08-17 發表就

原帖由 whoami1977 於 14-08-17 發表
請自己想清楚:有什麼好戰?
老婆同個女係邊個既?
佢地係你既敵人?
咪係囉!!

應戰??真係好笑

男爵府

回覆 nanaaixi 的帖子

唔洗了解啊,你老婆講既,你回復覆時又承認,你去鬧過佢吖媽,又話x佢吖媽係講笑。咁就已經夠啦。無一個正常既女婿會咁唔尊重外母咯。嫁個女俾你,你地關係唔好,難道就要俾你打電話鬧,同埋語言侮辱啊。
做人,5好難为自己

水晶宮

早點離開他吧

大宅

回覆:So2013 的帖子

我明,我同我c6一齊都廿幾年,亦都係同99同住。回想當初bb嘔奶,佢兩母子不但冇幫之餘,仲係旁邊奚落我,話我攪到個仔嘔,講起當時情景仲歷歷在目。
講真,邊對夫妻無嗌交,無經過金錢,健康,情感高低起伏。去到今日對我黎講面對得輕鬆,因為我已懂得應付同剋服。
樓主你念在一下你老公唔係衰爛賭爛滾,只係脾性差d,苯拙d,衰極佢家下都上黎氹番你。老公就唔該多d感謝老婆啦,好女人要求好少,讚下氹下幫下手湊女。最需要解決係婆媳糾紛,唔係要你兩個只能活一個,男人一句說話,每每能扭轉局面,真正點做,睇你造化啦。去個旅行,買下禮物散散心吧!

男爵府

引用:就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登

請繼續放馬過來
俾你贏咗我哋又點?好x型?使唔使頒獎俾你呀。咁大個人諗嘢都不知所謂。

贏咗我哋輸咗頭家,最終on9果個係你自己呀,男人!!!

luck_tang  agree!  發表於 14-8-27 16:35
ema0128  真心膠 X2  發表於 14-8-20 12:29
貧窮媽媽  佢真係真心膠   發表於 14-8-20 01:50

洋房

受到警告
回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去做義工啦

禁止訪問

熱血勳章

男爵府

引用:回覆 啤梨b女 的帖子你地D花生友系度睇兩句

回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去 ...
你睇到我邊句叫你離婚呀,咪老屈呀。撐大你對c眼睇清楚啦!!!對住你啲人真係斯文啲都唔得。咁大聲鬧人判官,你衰在有打老婆架,佢報警你就收皮啦,咁勁喺度兇人。。。對住啲警察咁嘅態度講嘢我話你型。

男人老狗喺度同女人揾交嗌。哋蕉啦你

nsrpgm3  你可以幫佢報警  bitch  發表於 14-8-17 20:01

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去 ...
如果我係bitch,你咪係狗公囉,門口狗個隻,淨係識網上亂吠,打老婆,群腳仔。

首頁
34567...8

尾頁

跳至