自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

twc729 發表於 14-10-30 09:25
JM們估唔估到係邊個?? (請明先我唔知答案)

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/ ...
..如果真係佢, 佢都走左30年了.......仲未投到胎~~~~~

不過, 翁美玲好似係天主教架喎...做法事...有用咩~~~

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

180 發表於 14-10-30 15:04
..如果真係佢, 佢都走左30年了.......仲未投到胎~~~~~
依D嘢講心安, 覺得係做俾生人睇

男爵府

畀面勳章

依個電視城鬼故聽左好多年.....

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:轉貼 : 電視城集體撞鬼 30人見到翁美玲 (已修正條link)

珍珠宮

開心吸收勳章

herbalcandy 發表於 14-10-30 13:16
潘sir節目已開估了…

開估左?真是雪梨嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

真係雪梨???

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:herbalcandy 發表於 14-10-30 13:16

原帖由 twc729 於 14-10-30 發表
今朝未知
其實係個節目9月時做幕後既人打上去講…

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:herbalcandy 發表於 14-10-30 13:16

原帖由 藍眼 於 14-10-30 發表
開估左?真是雪梨嗎?
其實係個節目9月時做幕後既人打上去講…

答案:係

大宅

雪梨??

伯爵府

引用:Quote:原帖由+adaughter+於+14-10-30+發表

原帖由 iki 於 14-10-30 發表
米雪個妺係咪雪梨
提示應該係

公爵府

回覆:轉貼 : 電視城集體撞鬼 30人見到翁美玲 (已修正條link)

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

我妹係翁啲粉C,當年屋企好多翁啲相/海報.

就係翁頭七個晚,約12-1點,起身去厠所時見到有個女人影係牆到不停大笑,嚇到我馬上走上家姐張床,兩個都聽到笑聲.之後無咗聲.

到第二日返學,有幾個同學都話半夜約11-1點其間,係屋企都見到有嘢.佢地屋企又係好多翁啲嘢.

大家都話好斜.

之後我媽及同學家人都燒曬翁啲嘢.

侯爵府

引用:雪梨

原帖由 Sami 於 14-10-30 發表

雪梨?? 但佢唔係80年代尾走紅喎.... ...
同埋,佢而家約四丶五十歲only??

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

引用:我妹係翁啲粉C,當年屋企好多翁啲相/海報.就

原帖由 yoma1975 於 14-10-30 發表

就係翁頭七個晚,約12-1點,起身去厠所時見到有個女人影係 ...
起雞皮

公爵府

大宅

就係翁頭七個晚,約12-1點,起身去厠所時見到有個女人影係 ...
好恐怖。。好驚

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好驚

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yoma1975 發表於 14-10-30 22:51

嘩..當時一定驚爆~~~

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

dasy 發表於 14-10-30 23:26
嘩..當時一定驚爆~~~
係~之後屋企唔準再提佢個名,一講個翁字,美字,玲字都比媽對眼的[零麗光線]望住.

侯爵府

d聲維持左幾耐?

首頁

尾頁

跳至