親子旅遊

跳至

首頁
34567...34

尾頁

子爵府

回覆 JoeyJoey 的帖子

找到了...要入去再搵,我用google chrome 去買...好清楚...thanks Maggie

大宅

回覆 maggielau0705 的帖子

請問填酒店的資料係咪for ref only?
到時係咪 print or show 收到的 Q code 就可以?

男爵府

食得好勳章

回覆:日本USJ官網買express fast pass教學

收藏先,我明年四月去大板

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子請問填酒店的資

原帖由 smallmui420 於 14-11-06 發表

請問填酒店的資料係咪for ref only?
Yes

男爵府

回覆:日本USJ官網買express fast pass教學

Thanks! 好有用

大宅

http://www.egltours.com/pdf_src/fit/package/JR%20HP%20USJ_004_201410290915.pdf

請問這個抵買嗎?

包JR,入場券和Harry Porter 確認券

14:35 更新:打去EGL問了,只包入到去Harry Porty園區,並不是Express証,所以好似唔係咁抵。

大宅

回覆:smallchan 的帖子

請問去到Lawson點買呀?有d乜要留意?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子http://www.eglt

尼個唔好買!香港冇fast pass賣,我問晒所有旅行社

大宅

回覆:maggielau0705 的帖子

我上網check過,我想去果日Express 5 係5,700 yen,日本真識做生意,用錢買時間

大宅

引用:請問去到Lawson點買呀?有d乜要留意?

請問去到Lawson點買呀?有d乜要留意?
係有部機買(應該似香港快達票之類的東西),係部機揀買USJ票,揀咩票,揀日子時間,入名電話,就完成,有張receipt出,跟住去cashier比錢(可簽card),就即時比埋票,好似呢張咁……

大宅

回覆:smallchan 的帖子

Thx for your information.

伯爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+smallmui420+於+14-11-06+發

原帖由 smallchan 於 14-11-06 發表
係有部機買(應該似香港快達票之類的東西),係部機揀買USJ票,揀咩票,揀日子時間,入名電話,就完成,有張r ...
嗰部機5識日文係咪好難搞?

我打算喺機場買到嵯峨小火車飛先決定邊日去環球片場。因為小火車飛綱上冇得賣,頭痛中

大宅

引用:Quote:原帖由 smallchan 於 14-11-06 發表

原帖由 印第安公主 於 14-11-06 發表
嗰部機5識日文係咪好難搞?

我打算喺機場買到嵯峨小火車飛先決定邊日去環球片場。因為小火車飛 ...
Um…可否print定資料到時叫d員工幫忙呢,或用手機到時跟呢個教學上網買呢,又或到門口先買呢,反而重點係你已到達日本時而去USJ玩時應該是幾日內的事??如係高峰日子還不知快証會否已售罄我能在那邊買定是10月去時買定12月再去時的票

子爵府

Maggie,知道你都plan左去沖繩,想請教下有咩酒店推介?我想暑假自駕遊哦!
Thank you

別墅

登記唔到做會員, reject...半角英數字……唔係好明。
係咪一定要做會員先可以買fast pass? thx!

珍珠宮

好媽媽勳章

pp720 發表於 14-11-6 23:52
登記唔到做會員, reject...半角英數字……唔係好明。
係咪一定要做會員先可以買fast pass? thx! ...
一定要做會員先買到,係入日文名,要翻譯左先,響其他post我post過條link,不過save左響電腦明晚才有時間開電腦,我再post一次點入會

珍珠宮

好媽媽勳章

JoeyJoey 發表於 14-11-6 23:52
Maggie,知道你都plan左去沖繩,想請教下有咩酒店推介?我想暑假自駕遊哦!
Thank you
我明年4月去研究左會book恩納Rizzan,原因尼間酒店海景房唔太貴,而且有5人,6人家庭房,我朋友一家要訂家庭房,我未book,應該2月才訂

子爵府

thank you!咁以你所知,呢間酒店個位置好嗎?附近多唔多嘢食同shopping mall 果d?

珍珠宮

好媽媽勳章

JoeyJoey 發表於 14-11-7 00:45
thank you!咁以你所知,呢間酒店個位置好嗎?附近多唔多嘢食同shopping mall 果d?

...
附近食野係有,shopping mall就唔清楚,因為安排shopping響美國村附近,同那霸先shopping.我D資料響電腦,因為未完整全部行程,所以要等plan好先print出黎整書仔!

子爵府

THANK YOU MAGGIE

首頁
34567...34

尾頁

跳至