親子旅遊

跳至

首頁
34567...25

尾頁

大宅

回覆 Xmasxxx 的帖子

我都打左去問啦, 諗住星期五去, 想問問DISNEY 門口點用E-TICKET 入?

大宅

yukikun929 發表於 14-11-14 12:45
我都諗住買E-TICKET下個月去然後升級銀卡,麻煩你去完報告下加幾錢同點升級, THX!
...
E-TICKET門口自動機掃一掃code換飛,進去之後升級年證。2大1小升級盛惠947,用年證舊價減去一日票新價。門口噴水池右邊涼亭,有個黃色小旗,搵袁生買飛都得,袁生也都有餐卷,90蚊一張。袁生電話6022 7226

大宅

ifdbb 發表於 14-11-17 09:48
E-TICKET門口自動機掃一掃code換飛,進去之後升級年證。2大1小升級盛惠947,用年證舊價減去一日票新價。門 ...
袁生係迪士尼職員做升級的嗎?係咪入左場先升級?

大宅

yukikun929 發表於 14-11-17 10:16
袁生係迪士尼職員做升級的嗎?係咪入左場先升級?

袁生係旅行社,賣門飛和餐卷,我已經買了E-TICKET,搵佢買餐卷,門飛就大人400,比E-TICKET貴10蚊。入場先升級。

男爵府

有無jm 試過幫陳生買升級做金咭, 係咪都ok ?

男爵府

請問e-ticket係邊到買呀? 可以比個網址我嗎? tkx!

禁止訪問

回覆:迪士尼門票

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

想知 升 金卡. 係唔係都可以用舊價?
# 金卡舊價幾錢?

THKS
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

請問那個團購及做緊幾多錢?

大宅

回覆 msasa 的帖子

我都好想知, 之前講緊"陳先生" 之後又話轉咗另一間, 睇睇吓又多咗個"袁先生"...真係有啲亂, 究竟有無人同"陳先生"買咗, 而又成功用351升級呢?

大宅

urme1997 > http://www.asiatravelcare.com/ho ... neyland_park_ticket

msasa >
正門有兩個售票位都不是, 要在最右手邊有幾部自助機, 一scan便可, 不用排隊

珍珠宮

引用:回覆+msasa+的帖子我都好想知,+之前講緊\"陳

原帖由 橫行蟹子 於 14-11-17 發表

我都好想知, 之前講緊"陳先生" 之後又話轉咗另一間, 睇睇吓又多咗個"袁先生"...真係有 ...
前面有JM成功,我買左但聖誕先去

橫行蟹子    發表於 14-11-17 14:48

男爵府

真的唔該晒 !

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

橫行蟹子 發表於 14-11-17 12:29

我都好想知, 之前講緊"陳先生" 之後又話轉咗另一間, 睇睇吓又多咗個"袁先生"...真係有 ...
係陳先生呀

原本陳先生果間係話早1日打去留飛,就388大人

可能太好賣無晒現飛所以轉左E TICKET掛

而都已經唔只1個話可以用呢張飛計新ONE DAYPASS價去upgrade

橫行蟹子    發表於 14-11-17 16:09

大宅

引用:回覆+msasa+的帖子我都好想知,+之前講緊\"陳

原帖由 橫行蟹子 於 14-11-17 發表

我係同陳生買,補$351升級銀卡

橫行蟹子    發表於 14-11-17 16:09

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係幫陳生買, 等緊佢E-MAIL比我

又係諗住星期五去, 補$升級銀卡

大宅

橫行蟹子 發表於 14-11-17 12:29

袁生係我講的,我係搵佢買餐卷。因為我已經買左E-TICKET,入場之後成功補351升級銀卡。
袁生都有賣門票,貴10蚊。

大宅

回覆 ifdbb 的帖子

明白! 唔該晒!

男爵府

畀面勳章

請問JM們知唔知陳生有冇2日門票賣? 幾錢?

大宅

引用:Quote:橫行蟹子 發表於 14-11-17 12:29 回

原帖由 ifdbb 於 14-11-17 發表
袁生係我講的,我係搵佢買餐卷。因為我已經買左E-TICKET,入場之後成功補351升級銀卡。
袁生都有賣門票,貴 ...
咁你e-ticket 係咪幫陳生買?

首頁
34567...25

尾頁

跳至