美容扮靚

跳至

首頁
34567...16

尾頁

男爵府

2galsmama 發表於 14-11-12 13:07
Aiya... 網購仲平過我找日本代購
yes, 我陪你。

男爵府

回覆:Bonta_Kun 的帖子

可以比網店資料我嗎?

侯爵府

zoieying 發表於 14-11-12 12:05
pola the cream 岩吾岩30歲用架

30歲不如先試平一級的紅BA吧~

大宅

KAY+2 發表於 14-11-12 13:55
30歲不如先試平一級的紅BA吧~
但我已經有比較深既表情紋同埋比D姐姐話我有鬆弛, 所以先想試下.....

禁止訪問

回覆:終極篇~pola grandluxe ll

大宅

畀面勳章

LittleHKBear 發表於 14-11-12 15:37
我訂左lotion & eyecream set了

咁快手... 你好似岩岩先買左SERUM...

子爵府

可以pm我網店, 美容院資料嗎? Thank you!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LittleHKBear 發表於 14-11-12 15:37
我訂左lotion & eyecream set了

me 2
如果有MILK & EYECREAM SET就好了, 問過網主唔轉得, 我之前COUNTER入左半支LOTION SET都未開, 但今次有EYE CREAM又想用

大宅

回覆:終極篇~pola grandluxe ll

見大家話好,我又想試新野呀,可以俾綱購個綱我嗎~thank you!

禁止訪問

引用:Quote:LittleHKBear 發表於 14-11-12 15:37

男爵府

Pollyowen 發表於 14-11-12 15:49
me 2
如果有MILK & EYECREAM SET就好了, 問過網主唔轉得, 我之前COUNTER入左半支LOTION SET都未開, 但今次 ...
我開頭都想要 milk, 但唸唸下 lotion 可以配 milk,serum 同 cream,仲可以濕敷,好似用途多些同消耗量大些。

大宅

LittleHKBear 發表於 14-11-12 18:30
係呀!訂定今季用,hehe~
妳地好快手呀,我仲諗緊

大宅

早兩日在Sogo 買了Red BA (new), got two Black BA samples. 早前皮膚因身體不好弄至原本dry skin 的我爆瘡for 2months. 搽乜都冇用!我搽了pola當晚D瘡calm down a lot. Black BA worked the best for me. 但Red BA都work. 真心sharing ... Good stuff!

之前五月Sogo Thankful Week 大量入CDP (聽了眾多好評), 我試samples時ok的,點知入足貨用多幾曰就次次用都敏感,直頭中伏(對本人來説)。所以我今次試Pola唔敢一次過大量入貸,但so far我認為我搵到最啱我的skincare.

Thx so much to the JM here for introducing this brand. 勁like lor!

男爵府

引用:早兩日在Sogo+買了Red+BA+(new),+got+two+B

原帖由 Crystal111 於 14-11-12 發表
早兩日在Sogo 買了Red BA (new), got two Black BA samples. 早前皮膚因身體不好弄至原本dry skin 的我爆瘡 ...
搵到夾自己既skincare就好分量唔多,但效果明顯

複式洋房

回覆:yoko_hau 的帖子

Grandluxe係咪好正?ba 講到用佢加lotion 就夠曬,乜都攪得掂
另想要網店address, thanks

公爵府

引用:Quote:原帖由 syschan 於 14-11-11 發表how

原帖由 yoko_hau 於 14-11-11 發表
係counter買$7000,但我係shop買,折左4900
Shop 是否Ixx, 網店是否Fexxxxx?

大宅

回覆:Crystal111 的帖子

Agree~~ 黑ba 好似吸收得好d。 我試過黑ba lotion + 紅ba cream... 效果好似好過紅ba lotion + cream

男爵府

引用:Quote:原帖由+yoko_hau+於+14-11-11+發表係

原帖由 littlemelody 於 14-11-12 發表
Shop 是否Ixx, 網店是否Fexxxxx?
Bingo~果然有追開個post

littlemelody    發表於 14-11-13 23:26

男爵府

引用:Agree~~+黑ba+好似吸收得好d。+我試過黑ba+

原帖由 lost_sheep 於 14-11-12 發表
Agree~~ 黑ba 好似吸收得好d。 我試過黑ba lotion + 紅ba cream... 效果好似好過紅ba lotion + cream:lover ...
Yes,黑ba仲明顯d效果

子爵府

引用:Quote:原帖由 littlemelody 於 14-11-12 發

原帖由 yoko_hau 於 14-11-12 發表
Bingo~果然有追開個post
唔該可以比 shop & 網店資料我嗎?其實兩者都比 counter 平?我都想試下 Pola.... Thanks much!

首頁
34567...16

尾頁

跳至