懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

引用:今日第一次產檢,楊丹梅醫生,淨照超聲波冇

原帖由 happywedding 於 15-01-05 發表
今日第一次產檢,楊丹梅醫生,淨照超聲波冇藥$1000, 算唔算好貴? 唔知之後覆得密唔密,如果次次1000都幾貴 ...
我6百幾,照+藥!!!

大宅

引用:貴啦,我第一次產檢去何錦倫醫生,照600+診

原帖由 blythe0824 於 15-01-07 發表
貴啦,我第一次產檢去何錦倫醫生,照600+診金600+葉酸dha丸仔660,埋單1860,所以第二次去左孫鍚鴻睇700元 ...
孫醫生而家收800蚊lu,唔包藥

複式洋房

回覆:happywedding 的帖子

我都係經朋友介紹去睇楊醫生,開頭睇左一兩次之後再加上有D情況發生都對佢有D懷疑,但係都好似其他人咁講,睇得佢就要信佢,所以都follow佢嘅instruction,我分別比佢做左T21同refer去劉醫生到做早期結構,好彩最後都無問題,但到而家我每次係楊醫生到做產檢都好似做結構咁做,而佢都係收產檢個價錢,重有Extra 或者零星嘅野佢都唔會計,其實呢個價真係reasonable架,你之後就會發覺,嚟緊我都會搵佢生呀。

子爵府

引用:今日第一次產檢,楊丹梅醫生,淨照超聲波冇

原帖由 happywedding 於 15-01-05 發表
今日第一次產檢,楊丹梅醫生,淨照超聲波冇藥$1000, 算唔算好貴? 唔知之後覆得密唔密,如果次次1000都幾貴 ...
轉啦,34w後兩星期一次,仲甘

大宅

回覆:第一次產檢,好貴...

我揾楊醫生做t21 我覺得佢好細心 佢係我主診介紹 佢部機好清
而且1k 又不是真的很貴 我覺得一分錢一分貨
嗰d supplements 係有需要先開
講真 醫生嘅價或多或少反映佢嘅能力

大宅

引用:我都係經朋友介紹去睇楊醫生,開頭睇左一兩

原帖由 matttse 於 15-01-08 發表
我都係經朋友介紹去睇楊醫生,開頭睇左一兩次之後再加上有D情況發生都對佢有D懷疑,但係都好似其他人咁講, ...
我也是在楊醫生做T21, 諗住去刘教授度做結構,想問下你 week 几做結構架?

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

呢度既jm真好,我都要準備加油。

大宅

回覆:blacklabel83 的帖子

我跟番主診做產檢 每次都有睇各內臓發展 唔駛出去做結構
其實妳已經做了t21 可以在平時婦科做產檢

別墅

matttse 發表於 15-1-8 01:37
我都係經朋友介紹去睇楊醫生,開頭睇左一兩次之後再加上有D情況發生都對佢有D懷疑,但係都好似其他人咁講, ...
請問你諗住揾佢順產定開刀呀?

別墅

island811 發表於 15-1-8 08:22
呢度既jm真好,我都要準備加油。
加油呀!希望好快有你好消息

別墅

beanbean7511 發表於 15-1-8 05:34
我揾楊醫生做t21 我覺得佢好細心 佢係我主診介紹 佢部機好清
嗰 ...
佢部機真係好清好勁,d姑娘都好好人,我諗住試多一個醫生先,再決定繼唔繼續!

大宅

引用:我揾楊醫生做t21 我覺得佢好細心 佢係我主

原帖由 beanbean7511 於 15-01-08 發表
嗰 ...
主診介紹?我都係喎!主診 clinic 响 6f?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+matttse+於+15-01-08+發表我

原帖由 blacklabel83 於 15-01-08 發表
我也是在楊醫生做T21, 諗住去刘教授度做結構,想問下你 week 几做結構架?

...
一般結構都可以係20w-22w6d做,我係劉醫生到16w做早期結構

複式洋房

回覆:matttse 的帖子

題外話,楊醫生部機清,劉醫生個部不得了

公爵府

叻叻勳章

轉喇

大宅

回覆 zxm91988 的帖子

照到啦!我呢個月6號去照、都照到啦!先4W6D咋!係大埔蔡玉醫生度睇!

大宅

我前日都第一次,照陰超,HKD850!兩個禮拜葉酸!

我以為都貴添!咁睇落其實都差不多!

大宅

引用:Quote:原帖由 blacklabel83 於 15-01-08 發

原帖由 matttse 於 15-01-08 發表
一般結構都可以係20w-22w6d做,我係劉醫生到16w做早期結構
我都諗住早d 做,18 -19週度

複式洋房

回覆:happywedding 的帖子

好貴呀,轉醫生啦

大宅

我生前係大埔見醫生加照都係1000。

首頁
34567...8

尾頁

跳至