親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+yy_yy+於+15-01-31+發表有,

原帖由 cclemon2009 於 15-01-31 發表
請問要預幾多時間等加妝身?耐吾耐?可以穿幾耐?
你預一個鐘左右,唔會同小朋友化妝,但會set 頭, 我無book,直接去

大宅

引用:Quote:原帖由+cclemon2009+於+15-01-31+發

原帖由 yy_yy 於 15-01-31 發表
你預一個鐘左右,唔會同小朋友化妝,但會set 頭, 我無book,直接去
可以著一日,唔記得6點定7點要還衫

別墅

引用:Quote:原帖由+simmeng+於+15-01-31+發表你

原帖由 yy_yy 於 15-01-31 發表
有,我女都係23M時去著,好靚一定要著!
Ooo... 好靚呀!但我細女好似再細粒D.... Anyway, 唔該哂!
仲想再問著成咁去廁所或者換片會唔會好困難?細女應該唔會咁快戒到片.... 小朋友係咪都係包到好緊架?怕佢地要跑就跌... 抱歉太多無聊問題,先謝謝!

大宅

引用:Quote:原帖由+yy_yy+於+15-01-31+發表有,

原帖由 simmeng 於 15-01-31 發表
Ooo... 好靚呀!但我細女好似再細粒D.... Anyway, 唔該哂!
仲想再問著成咁去廁所或者換片會唔會好困難?細 ...
換片無問題,小朋友無大人和服咁多層,叫佢要腰帶唔好綁咁緊就得,但木屐咁細就著唔到因為好重,所以自己著對襯到和服嘅鞋就得

複式洋房

引用:Quote:Hoho_baby+發表於+15-1-27+14:09+呢

原帖由 iamkuma 於 15-01-27 發表
謝謝回覆呀~
因為金色個部多左個EYE CARE功能
所以都係想買金色個部呢~
請問金色個部幾錢?thanks

大宅

引用:之前係度收集好多意見, 終於都成功去完番黎

原帖由 Hoho_baby 於 15-01-26 發表
之前係度收集好多意見, 終於都成功去完番黎啦
我地2大2小(2歲半&4歲半) 去, 真係好累~
以下係 ...
想問下,係大阪你有冇買d 搭車的JR pass?

大宅

引用:Quote:原帖由 Hoho_baby 於 15-01-26 發表

原帖由 ChrisSun 於 15-01-31 發表
想問下,係大阪你有冇買d 搭車的JR pass?
我地無呀, 因為我地一日去京都, 一日去神戶都係買day pass 唔太貴呢

大宅

Hoho_baby 發表於 15-1-28 02:01
我係bic camera 見唔到有金色呀…… 我又無search 過amazon, 如果見到我一定會買金色

...
可能新出關係,鋪頭有得賣....

大宅

Bigmema 發表於 15-1-31 16:46
請問金色個部幾錢?thanks
佢網頁度寫就36000 yen未計稅
美容版d jm 一月前上網買就好似有折

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

Hoho_baby 發表於 15-1-26 02:37
呢d 全部都係108 yen!!

好得意呀
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

大宅

引用:第一日一落機番酒店擺低行李,+就去咗黑門市

第一日一落機番酒店擺低行李, 就去咗黑門市場, 都係食下野買下士多啤梨果D, 不過值得一提既就係我發現黑門 ...
唔該我想問下響日本買電飯煲返香港點用,要另外再買火牛嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 Hoho_baby 於 15-01-26 發表

原帖由 manjay 於 15-02-01 發表
唔該我想問下響日本買電飯煲返香港點用,要另外再買火牛嗎?
要另外再買個大火牛用呀, 不過我用開日本電器 (麵包機, vitantonio 夾餅機)所以我無問題

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:之前係度收集好多意見, 終於都成功去完番黎

之前係度收集好多意見, 終於都成功去完番黎啦
我地2大2小(2歲半&4歲半) 去, 真係好累~
以下係 ...

複式洋房

Hoho_baby 發表於 15-2-1 19:20
要另外再買個大火牛用呀, 不過我用開日本電器 (麵包機, vitantonio 夾餅機)所以我無問題

...
想問一下,麵包機和電飯煲在功能上,同香港MODEL有甚麼分別?

大宅

引用:Quote:Hoho_baby 發表於 15-2-1 19:20 要另

原帖由 cychow 於 15-02-02 發表
想問一下,麵包機和電飯煲在功能上,同香港MODEL有甚麼分別?
其實你可以參考一下烹飪版果邊, 簡單來說功能多d新d, 同埋平d

大宅

Hoho_baby 發表於 15-1-26 02:36
第一日一落機番酒店擺低行李, 就去咗黑門市場, 都係食下野買下士多啤梨果D, 不過值得一提既就係我發現黑門 ...
請問can do 100yen店係邊? 在黑門市場?

不過你話黑門市場既藥房無得退稅, 即買滿5000yen都無 不過想知有無DHC潤唇膏賣? 有無限賣呀?

大宅

Hoho_baby 發表於 15-1-26 02:37
呢d 全部都係108 yen!!
好靚呀? 不過我想問是否100yen店買幾多錢都係無得退稅的?

珍珠宮

Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:36
第三日去咗京都, 因為唔熟路所以遲咗到, 搵到岡本時已經11點幾, 呢間店都好多人, 換晒衫set 埋頭都成點 ...
男仔和服最細幾歲?駛吾駛BOOK?

大宅

回覆:剛剛大阪番來啦~

請問枚方公園歲半小朋友岩玩嗎?

男爵府

請問PANASONIC電飯煲是什麼型號? 有相嗎? 煮飯要2小時嗎? 吾叛意思,來緊會去,想買電飯煲, THX

首頁

尾頁

跳至