自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

上年佢煮西餐加個蛋糕,今年唔知呢~~~

大宅

年年都會送花上我公司, 上年情人節上午都仲未收到, 正懷疑可能無花收既時候, C6竟然自己扮送貨員親手送上來, 好驚喜!
今年未知, 不過兩星期已經送左條頸鏈比我話係小禮物~

大宅

回覆:各位媽媽你地c6 到情人節仲會唔會送禮物比自己?

我同老公初初結婚果陣已經講明一年有三日一定要送花,情人節,我生日,結婚記念。佢好怕死所以一定會送,其他禮物佢就唔識送啦,通常我會明示叫佢買既,無乜浪漫情趣,不過就聽話

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Just dinner with me

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

乜都無

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+stephaniestepla+於+15-2-6+02

原帖由 stephaniestepla 於 15-02-05 發表

各位你地上年情人節收到d 咩禮物呢?我c6 都算係咁每 ...
毛~

simple is the best~

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

唔使客氣,佢除咗揀老婆叻,其他都好 bad taste,俾錢我好過

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

百冇

公爵府

之前幾年送花去我公司,我滿足架喇!今年星期六,唔送都冇所謂!

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

禁止發言

引用:Just dinner with me

男爵府

畀面勳章

層樓

珍珠宮

舊年聖誕新年加情人節禮物係一個車位⋯今年我估應該係8人車+閃閃

子爵府

買佐粒1卡閃閃

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無架, 唔會特別响呢日送禮

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

冇架

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:stephaniestepla 的帖子

買花咯,我C6冇乜諗頭架。

不過我最appreciate佢係一家之煮,同pack埋lunch比我帶返工。仲有每朝沖杯奶茶比我飲。

水晶宮

引用:買花咯,我C6冇乜諗頭架。不過我最apprecia

原帖由 Happymom2004 於 15-02-06 發表
買花咯,我C6冇乜諗頭架。

不過我最appreciate佢係一家之煮,同pack埋lunch比我帶返工。仲有每朝沖杯奶茶 ...
sweet

別墅

已經忘記了

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

得條毛咋

首頁
34567...8

尾頁

跳至